MacBook Air 2022 uga bakal nambah desain

MacBook Air

Lan sawetara jam kepungkur, kita nuduhake publikasi sing kudune MacBook Pros bakal nambah kedudukan kontroversial, ana warta liyane sing kita tingali langsung uga saka Situs web MacRumors ing ngendi dheweke ngomong babagan Air MacBook kanggo taun 2022 kanthi kedudukan iki ing sisih ndhuwur layar.

Gosip babagan tim taun ngarep ora bisa dicampur karo apa sing bisa kita tingali saiki ing acara Apple.. Amarga alasan iki, kudu diarani taun iki, kita ora percaya manawa bakal ana pangowahan desain Mac ngluwihi perbaikan ing layar sing ditemokake ing MacBook Pro sing ditampilake sawetara wulan kepungkur karo M1. Interioré kasebut bakal ditambah karo pemroses anyar, nanging kanggo owah-owahan estetika eksternal lan kedudukan sing bisa ditindakake kudu ngenteni nganti taun 2022.

Ora ana bezel ing tampilan MacBook taun ngarep

Sampeyan bisa uga manawa Apple bakal bisa ngilangi bingkai ing layar komputer kanthi maksimal kanggo taun ngarep, nanging kita luwih becik ora nyelehake kedudukan kaya ing layar lan nggawe desain sing luwih linier model saiki. Bingkai sing luwih tipis nanging sing ngenggoni kabeh layar luwih becik kanggo akeh pangguna tinimbang ninggalake peralatan kanthi pigura sing luwih sithik nanging kanthi kedudukan ing sisih ndhuwur pusat kanggo nemokake kamera lan sensor liyane.

Dadi kaya ngono saringan Ty98 sing padha, sing ngomong babagan MacBook Pro nerangake manawa nextMacBook Air‌ generasi sabanjure bakal kalebu kedudukan iki ing sisih ndhuwur. Dheweke uga ujar manawa tim anyar kasebut bakal duwe desain sing luwih bunder lan profil sing luwih tipis tinimbang Mac iki. Layar Air iki wis bisa dipasang ing layar mini-LED 13-inch lan kasedhiya sawetara warna. Kita bakal ndeleng apa sing kedadeyan karo desas-desus kasebut, nanging isih durung suwe nggawe kesimpulan pungkasan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)