Rong video Apple anyar: kosongake papan ing Mac lan lebokake ukuran teks

Reclaim papan

Video anyar ing saluran dhukungan Apple ing YouTube nawakake sawetara trik kanggo bisa digunakake karo Mac lan ing kasus iki kita duwe rong video anyar sing nuduhake kepiye cara nggedhekake teks Mac kita saka opsi aksesibilitas lan ing liyane nuduhake cara mbebasake ruang.

Ing kaloro kasus kasebut, kita bisa ngucapake trik sing gampang nanging efektif kanggo sawetara kahanan. Ing kasus iki, pilihan kanggo nambah teks minangka bagean saka opsi aksesibilitas sing wis apik banget ing versi macOS paling anyar, ing Ruang bebas kita bisa ngetutake trik Apple iki sing mesthi bakal bisa digunakake kanggo kita nanging ana pilihan liyane sing kasedhiya. Ayo dideleng.

Cara nggunakake zoom nalika ngeklik teks yaiku sing diaktifake saka Aksesibilitas lan nawakake kemungkinan nambah teks kasebut kanthi kuncir ing pointer banjur pencet tombol prentah:

 

Video liyane iki udakara luwih saka telung menit sing dituduhake ing saluran YouTube Dhukungan Apple, nuduhake kita pilihan sing bisa ditindakake kosongake papan kanthi cepet lan gampang kanthi sawetara langkah ing Mac kita. Temenan kita duwe pilihan liyane, nanging iki salah siji lan kanggo wiwitan ora apik banget amarga nuduhake carane mbusak sampah utawa undhuhan kanthi otomatis.

Elinga yen opsi iki kanggo entuk papan ing Mac sadurunge kudu duwe salinan Time Machine, disk eksternal utawa sing padha, amarga kita bisa mbusak soko sing ora dikarepake lan bisa ngrusak sawetara. Kaping kabeh sadurunge miwiti ngresiki Mac yaiku nggawe salinan serep. 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.