Wallpaper gunung paling apik kanggo Mac

MacOS Mojave isih kasedhiya kanggo didownload saka Apple

Gambar iki bakal akrab karo sampeyan. Iki minangka wallpaper sing dipilih Apple kanggo versi macOS Mojave. Iku perwakilan apik saka apa sing nunggu kita ing artikel iki ngendi sampeyan bisa nemokake akèh wallpaper gunung apik. Nalika iku bener sing gambar iki belongs kanggo ara-ara samun Mojave lan sing padha dunes, sampeyan ora bakal ngomong sing ora bisa sampurna wakil, awit iku ngelingaken kula gunung. Muga-muga sampeyan seneng banget karo konten kasebut lan elinga yen sampeyan nggoleki wallpaper sing apik, sampeyan mesthi duwe sawetara artikel sadurunge sampeyan bisa nemokake 50 latar mburi paling apik utawa uwal ing sawetara pesisir iki. 

Kita bisa miwiti karo sawetara dana sing Apple wis digunakake kanggo sistem operasi. Sawetara wong duwe gunung minangka protagonis. Sabanjure, kita ninggalake sampeyan sing digunakake kanggo macOS El Capitan. Kaya sing sampeyan ngerteni ing latar mburi, sanajan protagonis ora mung gunung, kita bisa ngormati lan ndeleng kamulyane. Kanthi langit lintang, sampeyan ngajak sampeyan nginep ing wayah wengi ing kono kanthi mikir babagan alam lan ngelingake kita sepira cilik.

Versi liyane sing digunakake Apple kanggo wallpaper macOS El Capitan Iku sing kita ninggalake sampeyan sabanjuré. Kita lunga saka wengi nganti awan nanging kanthi kaendahan sing padha. Ing wektu iki kita duwe gambar gunung sing katon ora mungkin kanggo menek amarga vertikal lan menehi Mac kita tutul saka imortality. Miturut cara, yen sampeyan ora ngerti, aku mikir, El Capitan minangka gunung sing ana ing taman alam Yosemite, jeneng liya sing dipilih kanggo salah sawijining sistem operasi Apple sing bakal ditemokake ing ngisor iki.

El capoitan wallpaper

Banjur kita ninggalake latar mburi sing digunakake Apple kanggo versi MacOS Sierra. Gunung-gunung salju karo srengenge alon-alon nabrak wong-wong mau. Aku nyoba ngerti yen sunrise utawa sunset. Aku nang ing terakhir, nanging iku hard kanggo ngomong karo dijupuk cedhak. Iki fokus ing gunung-gunung lan aku percaya yen iki sukses total.

Wallpaper Sierra

Padha karo adhine, supaya ngomong, ngisor macOS High Sierra iku uga fokus ing gunung. Nanging wektu iki kita duwe gambar sing luwih mbukak, sing kalebu luwih akeh unsur ing peta, kita duwe tlaga, akeh wit lan mesthi gunung. Padha katon kaya salju pisanan sing wiwit tiba ing musim gugur ing wilayah kasebut. Werna luar biasa ing gambar iki khas musim paling fotogenik kabeh. Wallpaper sing pantes dinikmati saben dilebokake ing Mac.

Wallpaper High Sierra

Saiki kita duwe karo kita versi saka macOS Yosemite. Kanggo ngurmati taman alam sing ana ing sisih wétan San Francisco, ing California, Amerika Serikat. Iki dijenengi Situs Warisan Donya dening UNESCO ing taun 1984 lan uga minangka taman pisanan sing diatur dening pamrentah federal Amerika Serikat. Miturut cara, yen sampeyan seneng fotografi, sampeyan bakal ngerti manawa salah sawijining bapak fotografi modern, Ansel Adams, njupuk foto taman ing pirang-pirang kesempatan. Padha worth ndeleng gambar sampeyan. Nyatane aku bakal ninggalake saperangan saka wong-wong mau ing kirim iki amarga sanajan padha ireng lan putih, sampeyan bakal weruh kekuatan padha duwe lan mesthi kasunyatan mau. Ora ana owah-owahan komputer, mung berkembang ing kamar peteng kanthi teknik sing sampurna.

Wallpaper Yosemite

Yosemite dening Ansel Adams. Tetep mbukak pikiran lan aja mikir yen ireng lan putih iku ora apik. Sampeyan bakal seneng versi El Capitan. Yen sampeyan nganalisa gambar kanthi apik, sampeyan bakal weruh carane nggunakake kamera kanthi teknologi sing luwih murah tinimbang saiki, bisa nangkep kabeh lampu lan bayangan ing lembah. Salajengipun, ora ana piksel siji saka gambar sing ora duwe informasi. Kabeh duwe rincian, sanajan bayangan sing paling jero. Iku apik tenan kanggo ndeleng gambar.

wallpaper Kapten dening Ansel Adams

Ansel Adams Yosemite

Given gambar sing Apple wis digunakake gunung ing sistem operasi, kita bakal pindhah menyang pilihan liyane wallpapers sing bisa digunakake kanggo Mac kita. 

Kita miwiti karo wallpaper sing, sanajan ora nyata, ora kurang spektakuler lan bakal katon apik minangka wallpaper komputer kita. Kebak gunung sing dadi protagonis postingan blog iki, kita duwe kabeh sing kudu diklumpukake latar mburi desktop sing apik. Kaendahan, kekuwatan lan ndhuwur kabeh spasi supaya lambang program utawa file sing digunakake saben dina bisa dideleng tanpa masalah. Lanskap sing Aku pengin aku bisa ndeleng saben esuk nalika mbukak mripatmu.

Wallpaper Pegunungan Mac

Kanthi latar mburi utawa gambar ing ngisor iki kanggo Mac, sampeyan pengin nutup lan lelungan. Is panggonan apik tenan lan aku manawa sampeyan bakal nggunakake kanggo ndeleng carane katon minangka latar mburi. Aku wis pitutur marang kowe yen iku nggumunake lan iku salah siji sing dipilih dening kula, utamané kanggo mangsa sing preian wis nyedhak. Iku motivasi kula kanggo bisa duwe minangka goal kanggo njaluk metu saka monoton lan pengin golek liyane. Lanskap iki ngeterake aku lan nuntun aku menyang rasa seneng sing mutlak.

Latar mburi gunung kanggo Mac

Aku wis kepingin weruh apa bakal kalebu gambar ing ngisor iki. Nanging aku kudu nglakoni. Yen kita duwe versi gunung El Capitan minangka latar mburi macOS lan kita duwe versi Ansel Adams sing apik, kenapa ora duwe versi gunung ing tengah mangsa? Sampeyan kudu sijine, kita ngadhepi gambar sing nuduhake kita lembah karo kabeh kaendahan lan harshness mangsa mangsa.

kapten salju

Loro wallpaper sabanjuré saka, mbokmenawa ing telung gunung paling misuwur ing planet. Paling telu sing paling misuwur. Sing pisanan yaiku Gunung Fuji. Puncak paling dhuwur ing pulo Honshu lan ing kabeh Jepang, kanthi dhuwur 3776 meter. Dumunung ing antarane prefektur Shizuoka lan Yamanashi ing Jepang tengah lan ing sisih kulon Tokyo. Sing nomer loro cocog karo gunung paling dhuwur ing donya. Everest, kanthi dhuwuré 8848 mèter, dumunung ing bawana Asia, ing Himalaya, mligi ing pagunungan Mahalangur Himal. Akhire sing kanggo kula iku salah siji gunung paling ayu sing ana. The matterhorn. Dumunung ing Alpen, straddling Swiss lan Italia. Pucuk piramida sing gedhé lan meh simetris sing pucuké 4.478 meter.

Fuji

Everest

Matterhorn


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.