Werna kanthi nomer asu +, lukisan ing Mac uga dolanan bocah

Ing kasus iki, kita duwe aplikasi anyar sing kasedhiya kanggo sing paling cilik ing omah, yaiku Werna miturut nomer segawon +. Minangka sampeyan bisa ngira saka jeneng aplikasi kasebut, bocah-bocah bisa menehi warna gambar asu sing ngetutake tokoh kasebut, kanthi operasi tambahan lan pengurangan sing gampang banget.

Sinau kanthi nglukis bisa ditindakake kanthi aplikasi anyar iki lan kita lagi ngadhepi buku pewarna interaktif sing digawe kanggo bocah. Iki nambah game matematika sing mulang bocah supaya ngenali angka lan ngatasi conto matematika sing gampang banget. Uga Iki bakal mbantu dheweke nggunakake katrampilan memori, perhatian, imajinasi lan logika.

 

Sinau lan cat

Iki minangka cara sing migunani kanggo mulang bocah ing omah lan seneng-seneng lan sinau bareng minangka salah sawijining cara sing paling apik kanggo mulang bocah-bocah. Ing buku pewarna lan sinau iki, kita bakal nemokake gambar anak kirik sing luwih gampang ngajari bocah supaya nambah lan nyuda.

Kanthi Anjing kanthi nomer asu +, bocah cilik sampeyan bakal duwe katrampilan memori, perhatian, imajinasi lan logika. Kabeh bocah lan bocah ora seneng santai, lan luwih becik sinau. Ing kasus iki, aplikasi nambah mode pewarnaan sing sederhana lan cocog kanggo bocah cilik ing omah. Buku-buku kasebut kalebu gambar sing gampang lan bisa dingerteni sing gampang diwarnai lan yen ana bocah cilik sing nggawe kesalahan, aplikasi kasebut menehi petunjuk supaya bisa nggambar nomer sing sejatine dimainake. Iki game lengkap sing digawe dening Kedronic UAB lan duwe regane 5,99 euro. Game kasebut ana ing basa Spanyol, Jerman, Prancis, Inggris lan Rusia.

Aplikasi kasebut ora kasedhiya maneh ing App Store

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.