Xiaomi nyedhiyakake AirPower sing durung ngerti Apple nindakake

Xiaomi AirPower Kab

Xiaomi wis nganakake sawetara acara kepungkur kanggo nampilake ponsel cerdas anyar, sawijining acara sing njupuk kesempatan kanggo nyedhiyakake sawetara aksesoris, ing antarane kita kudu nyorot dock pangisian daya nirkabel sing bisa digunakake kaya AirPower yen Apple wis ngeculake.

Perusahaan Asia negesake manawa wiwit nggarap basis pengisian daya iki ing dina sing padha Apple mbatalake proyek kasebut, rong taun kepungkur. Klon saka AirPower iki menehi desain meh padha, kurang dibunderaké lan kalebu 19 gulungan pengisi daya supaya pangguna bisa nyelehake piranti ing endi wae ing pangkalan.

Xiaomi AirPower Kab

Kanggo nuduhake operasine, dheweke nggunakake sabenere iPhone (gambar sing judhul artikel). Akeh sing wis dadi basis pangisian daya sing simulasi AirPower, nanging iki kalebu loro posisi tetep ing endi papan piranti bakal dikenani biaya saliyane kanggo titik sing tetep ing Apple Watch, kayata sing ditawakake pabrikan Nomad meh 150 euro.

Gerakan Xiaomi pancen nyengsemake bakal tekan pasar udakara $ 90, kanthi daya pangisian daya maksimal 20W kanggo saben piranti. Basis kasebut ora kompatibel karo Apple Watch nanging tanpa AirPods lan saiki ora dingerteni yen bakal metu saka China, umume bisa uga.

Sajrone presentasi kasebut, Xiaomi ujar manawa butuh rong taun nganti ngatasi masalah overheating AirPower, mulane Apple ngumumake tanggal 29 Maret 2019 mbatalake proyek iki kanthi "ora bisa memenuhi standar sing dhuwur."

Xiaomi wis pirang-pirang taun ana ing pasar, nawakake produk bermutu kanthi rega suda, mula yen basis pangisi daya bisa digunakake kaya sing diklaim, kaya sing bakal ditindakake AirPower (sanajan kompatibel karo Apple Watch) luwih saka siji sampeyan bakal nyoba.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.