Browser kanggo Mac

Browser paling apik kanggo Mac

Apa sampeyan nggoleki browser paling apik kanggo Mac? Saiki ing pasar, kita bisa nemokake akeh browser sing kompatibel karo OS X. Umume pangguna nggunakake Safari amarga wis diinstal kanthi asli lan minangka integrasi paling apik karo kabeh sistem. Sanajan mangkono, isih ana sebagean gedhe pangguna sing nolak Safari kanthi derajat sing padha karo pangguna Windows ing Internet Explorer, mula, kita menehi dhaptar top 10 browser kanggo Mac.

Ing pasar, kita bisa nemokake akeh browser sing dirancang kanggo nggarap sistem operasi desktop Apple, sanajan jumlahe luwih sithik, mesthine yen kita mbandhingake karo jumlah browser sing kompatibel karo Windows. Nanging, ing artikel iki, kita bakal nuduhake browser sing paling apik kanggo Mac sing bakal dadi alternatif browser sing paling populer kayata Safari, Firefox, Chrome, Opera ...

Dhaptar browser paling apik kanggo Mac lan OS X sing dakkarepake lan nyoba nerangake alasane sing nyebabake aku nggolongake urutan kasebut ing ngisor iki. Muga-muga sawise maca kiriman kasebut, sampeyan bisa milih browser sing paling apik kanggo Mac utawa sing paling cocog karo kabutuhan sampeyan.

Safari, browser paling apik kanggo Mac kanggo akeh wong

Safari kanggo Mac

Secara pribadi, yen sampeyan uga pangguna iPhone, iPad utawa iPod, Safari minangka browser paling apik kanggo Mac sing bisa digunakake. Sinkronisasi ing antarane piranti sing gegandhengan akun sing padha ngidini kita takon bookmark lan uga sejarah MAC saka iPhone, iPad utawa iPod Touch. Kajaba iku, sinkronisasi tombol lan jeneng pangguna liwat Keychain iCloud nggawe pilihan sing paling aman lan gampang kanggo kabeh data ing pucuk driji ing endi wae.

Artikel sing gegandhengan:
Ana masalah karo sambungan Bluetooth Mac sampeyan?

Safari bisa digunakake kanthi cepet supaya sampeyan ora mikir babagan nggunakake browser liya sing miturut teori kasebut. Safari dirancang dening pangembang sing padha karo OS X, dadi luwih optimal karo kabeh sistem lan situs web sing beda sing bisa diakses lagi angel dikalahake. Kajaba iku, iki uga ngidini kita nambah ekstensi aneh menyang browser, mula alesan sing Chrome luwih apik yen ora ana akal.

Firefox

Firefox kanggo Mac

Sanajan tuwuh alon-alon sing dialami Firefox, browser iki kanggo Mac isih ana salah sawijining sing paling apik kanggo OS X sawise Safari, sing diinstal kanthi asli. Firefox mesthi ditondoi kanthi nyoba nglindhungi browsing pangguna sabisa-bisa, mblokir, miturut kemungkinan, apa wae jinis akses menyang MAC kita. Keuntungan liyane sing ditawakake Firefox yaiku kamardikan lan privasi sing ditawakake nalika browsing, utamane ing kaca web khas kayata Amazon, sing nglacak cookie kanggo ngerti apa sing digoleki lan rega apa sing sadurunge ditemokake.

Artikel sing gegandhengan:
Cara mbukak Terminal ing Mac

Salah sawijining fitur sing dadi salah sawijining browser paling apik kanggo Mac yaiku kamungkinan kanggo nambah jinis ekstensi. Nyatane ana akeh sing mung kasedhiya kanggo Firefox tanpa nemokake mitra ing platform liyane kayata Chrome. Thanks kanggo sinkronisasi antarane piranti karo Firefox, kita uga bisa duwe kabeh bookmark lan sandhi ing kabeh piranti sing uga wis nginstal Firefox, yaiku Windows, Android, Linux ...

Download Firefox kanthi gratis.

Chrome

Chrome kanggo Mac

Nganti saiki, browser kasebut minangka wedhus ireng laptop Mac. Konsumsi ekosistem aplikasi sing asring digandhengake (Hangouts, Google Drive ...) nggawe browser iki sakit sirah nyata kanggo batere MacBook kita. Ora preduli kaca apa sing dibukak lan ngemot Flash utawa ora, para penggemar MacBook kita mesthi terus nggunakake daya lengkap tanpa sebab sing jelas, mula panggunaane wis suda banget ing laptop Apple, ora kaya ing Mac. minangka sekunder amarga kita ngerti manawa bathi ora bakal entek.

Untunge, versi paling anyar Chrome kanggo OS X ngatasi masalah iki lan kacepetan para penggemar MacBook tetep ana ing level sing cukup, uga konsumsi batere, nanging kanggo akeh pangguna wis kasep lan Chrome durung mlaku maneh laptop . Chrome, kaya Firefox, nawakake sinkronisasi bookmark ing antarane piranti lan sandhi sing beda-beda, sing nggawe panggunaan luwih kepenak tanpa kudu nulis sandhi kanggo nggawa. Luwih, toko aplikasi lan ekstensi nawakake akeh tambahan kanggo browser kita, tambahan sing kadang ora bisa ngasilake amarga entuk bagean gedhe saka sumber daya Mac.

Download Chrome gratis.

Tor

Browser Tor kanggo Mac

Nganti wahyu Snowden lan cara sing digunakake dening kabeh pamrentah, ora mung Amerika Utara, kanggo ndelok warga negarane diumumake, akeh pangguna sing ngalih menyang browser Thor. supaya ora ana tilas telusuran lan dipengaruhi asil telusuran adhedhasar lokasi (IP) sampeyan.

Tor adhedhasar Firefox sing uga ngidini kita ngatur browser iki kanthi maksimal. Kemungkinan banget yen sampeyan ngunjungi situs web sing akeh pariwara lan elemen sing nglacak kegiatan kita, browser ora bakal bisa mlaku kanthi bener, sing bakal meksa kita mateni sawetara aspek konfigurasi. Browser kanggo Mac iki cocog kanggo troll, pangguna sing seneng nggawe kontroversi ing kaca web sing dikunjungi lan sing biasane diblokir liwat IP.

Tor kasedhiya gratis kanggo didownload.

Opera

Opera kanggo Mac

Secara pribadi, aku minangka salah sawijining pangguna sing nganggep kaya ngono Opera durung bisa adaptasi karo jaman saiki lan pungkasane wis entek ragad pangguna sing murah banget dibandhingake taun-taun sadurunge. Kurang opsi konfigurasi, saliyane operasi sing kadang angel, nggawe publik mandheg nggunakake.

Opera uga ngidini kita nginstal ekstensi kanggo ngatur pandhu arah lan syarat minimal supaya bisa mlaku kanthi bener, sithik banget. Pilihan sing apik kanggo peralatan sing kurang kuat.

Opera kasedhiya gratis kanggo didownload.

Maxthon

Browser Maxthon kanggo Mac

Maxthon minangka alternatif sing apik yen sampeyan pengin nyoba browser liyane. Ora nawakake apa-apa kanggo kita sing ora umum, sing ngidini kita nyinkronake data browsing karo piranti liyane, nyimpen sandhi, kolom IsiOtomatis ... Masalah ekstensi ora bisa digunakake kaya saiki amarga mung ngidini kita instal sawetara toko Firefox lan Chrome. Lokasi browser kanggo Mac iki pancen cocog karo syarat sing dibutuhake kanggo digunakake, amarga beda karo Chrome ing jaman sing ala, Maxthon ora mbutuhake akeh sarat saka Mac.

Maxthon kasedhiya gratis kanggo didownload liwat Mac App Store.

Maxthon Browser (Link AppStore)
Browser Maxthonfree

Browser Torch

Browser Torch

Browser adhedhasar Chromium, kaya Chrome. Iki yaiku browser paling apik kanggo Mac sing bisa ditemokake kanggo konsumsi video lan musik, nanging bisa digunakake nalika fokus ing muter musik liwat browser. Iki uga ngidini kita ndownload video sing diputer ing browser tanpa kudu nginstal ekstensi liyane kaya-kaya kedadeyan ing Chrome. Iki uga nggabungake manajer torrent sing becik kanggo para pecinta download. Amarga adhedhasar Chromium, Obor ngidini instalasi kabeh ekstensi sing kasedhiya ing Toko Chrome Web.

Panggunaan ekstensi, kaya sing wis dakkandhakake ing ndhuwur, kudu dilakoni kanthi moderat utawa ora bisa nggawe browser dadi bagal sing angel kanggo pindhah ing Mac apa wae, preduli saka konfigurasi kasebut. Bewara obor apamaneh nalika nambah luwih saka patang ekstensi. Touch Browser kasedhiya kanggo didownload kanthi gratis.

palsu

Palsu minangka browser kanggo Mac sing nggawe otomatisasi luwih gampang. Palsu ngidini kita nyeret tumindak browser kanggo nggawe alur kerja grafis tanpa mbutuhake antarmuka manungsa. Alur kerja sing digawe bisa disimpen lan dituduhake karo luwih akeh pangguna. Palsu diilhami dening Automator saka OS X lan minangka gabungan sampurna saka Safari lan Automator sing ngidini kita bisa komunikasi karo internet kanthi cepet lan nyaman.

Palsu cocog kanggo pangguna majeng amarga bakal ngidini otomatisake tugas nalika ngisi formulir dawa lan motret gambar. Kabeh fitur otomatis Fake didhukung dening alat skrip Mac OS X AppleScript asli, saengga skrip otomatis ditambahake menyang tugas baris perintah umum liyane.

Browser iki, khusus banget, ora kasedhiya gratis, regane $ 29,95, nanging kita bisa download versi gratis kanggo ndeleng lan nyoba operasine.

Yandex Browser

Browser Yandex kanggo Mac

Yandex, asale saka Rusia, minangka browser raksasa search Rusia Yandex, dheweke ora repot ngowahi jeneng kasebut kaya Google nindakake browser kasebut Chrome. Yandex misuwur minangka salah sawijining browser paling cepet ing Mac sing bisa ditemokake ing pasar, nglindhungi kita saka situs web sing mbebayani sing ngemot malware lan uga nglindhungi lan menehi informasi nalika nyambung menyang jaringan Wi-Fi umum, supaya kita bisa ngurus informasi sing dilebokake.

Babagan kustomisasi, Yandex ngidini kita ngatur latar mburi browser kanggo diadaptasi karo selera kita, sing saiki ditawakake sawetara browser. Kaya browser liyane, uga menehi kamungkinan kanggo nyinkronake browser lan data mlebu karo piranti liyane, amarga Yandex uga kasedhiya kanggo iOS lan Android.

Yandex kasedhiya gratis kanggo didownload.

Browser Sleipnir

Browser Sleipnir kanggo Mac

Pangembang Browser Sleipnir negesake manawa wis nggawe browser iki ing gambar lan rupa sing sampeyan karepake yaiku browser favorit sampeyan, gambar cilik kaca kanthi ukuran sing tepat kanggo dideleng tanpa kudu dideleng, kolom telusuran kanthi pilihan, gampang ditemokake tab sing dibutuhake ing wektu kasebut ...

Sleipnir dirancang supaya bisa kontrol pandhu arah liwat gerakan ing Track Pad utawa Magic Mouse, ninggalake gerakan munggah lan mudhun sing khas kanggo ngubengi kaca sing dikunjungi. Nduwe trabasan keyboard kanggo nyepetake navigasi, mula tikus ora prelu supaya bisa navigasi kanthi nyaman. Browser iki nawakake kemungkinan mbukak nganti 100 tab beda, yaiku yen kinerja nalika sampeyan mbukak tab saya mudhun banget.

Sleipnir (Link AppStore)
Sleipnirfree

Vivaldi

"Vivaldi" minangka salah sawijining browser Mac paling anyar, nanging duwe pengalaman akeh amarga dikembangake dening perusahaan Vivaldi Technologies, sing digawe dening pangadeg lan mantan CEO "Opera" (browser sing wis katon ing ndhuwur ) Jon Stephenson von Tetzchner.

Iki minangka browser freeware kanthi sentuhan "reaksi" nalika ana reaksi ing transisi sing digawe Opera saka Presto menyang Blink, mula motto sing saiki diarani "Browser kanggo kanca-kanca".

"Vivaldi" minangka browser web kanggo Mac sing dirancang kanggo pangguna sing nggunakake pirang-pirang jam kanggo browsing internet, mula diarani "Pribadi, mbiyantu lan fleksibel", Lan sejatine yaiku. Contone, sampeyan bisa pilih lokasi tab ing sisih ndhuwur, ngisor utawa ing salah sawijining sisih, lan sampeyan uga bisa milih lokasi bar alamat. Kajaba iku, sampeyan uga bisa ngatur gerakan karo mouse, katon, trabasan keyboard lan akeh liyane

Antarane fungsi lan fitur sing paling luar biasa, kita bisa negesake manawa nawakake salah sawijining navigasi sejarah sing paling kuat kanthi statistik panggunaan sing ditampilake kanthi visual banget, kemampuan kanggo browsing situs web kanthi gampang lan nemokake tautan, lan liya-liyane. Uga migunani panel cathetan ing ngendi sampeyan bisa nempelake teks sing paling sampeyan minat, nambah tautan lan malah gambar, sing kuat manager tetenger sing bakal nggampangake panggunaan tanpa preduli jumlah, fungsi "Numpukake tab", lsp.

Sampeyan bisa ndownload Vivaldi kanggo Mac kanthi gratis ing situs web resmi.

Rockmelt, browser media sosial

Langsing

"RockMelt" minangka browser kanggo Mac sing dirancang khusus kanggo pangguna sing browsing liwat jaringan sosial, utamane ing FaceBook. Adhedhasar browser Google Chrome, RockMelt duwe kauntungan integrasi media sosial lan kontrol khusus supaya kanca sampeyan "cedhak" 24 jam saben dinane. Uga kalebu a bar obrolan, kemungkinan nambah jaringan sosial, nganyari status sampeyan langsung saka kontrol spasial lan liya-liyane.

Kaya sing wis diandharake, browser kasebut adhedhasar Chrome dadi kalebu kabeh kekuwatan, kinerja lan fungsi kasebut, kanthi kauntungan nggabungake jaringan sosial sampeyan.

Sampeyan bisa ndownload RockMelt kanggo Mac gratis Kene.

Kumpul

Kumpul

"Flock" minangka browser web sing dirancang kanggo macem-macem platform, kalebu Mac Apple. Minangka mesin grafis nggunakake Gecko, sing padha karo sing digunakake ing Mozilla Firefox, lan kaunggulan utawa fitur sing paling luar biasa yaiku integrasi kuat karo layanan penting kayata Facebook, Twitter, Flickr utawa YouTube. Kanthi cara iki, pangguna Flock bisa duwe akses cepet lan langsung menyang layanan kasebut.

Fitur liyane sing apik yaiku sidebar kumpul, saengga bisa ditegesi minangka pilar utama browser web iki. Minangka papan sing pangguna duwe akses langsung menyang feed RSS lan Favorit.

Nanging ora kabeh amarga Kewan uga duwe:

  • Kemampuan kanggo nulis kiriman blog lan situs web anyar ing WordPress, Livejournal utawa Blogger sanajan sampeyan ora nyambung karo internet nalika semana.
  • A kuwoso clipboards on-line sampeyan bisa nyimpen teks, tautan, gambar sing relevan kanggo sampeyan konsultasi utawa digunakake mengko.
  • Pilihan daya nuduhake foto ing Facebook utawa Flickr tanpa kudu ninggalake browser.

Sampeyan bisa ndownload browser web Flock gratis Kene.

Ing kene sampeyan duwe seri alternatif sing apik nalika browsing web minangka standar sing kalebu ing Apple ing komputer Mac, saka sawetara sing prestisius lan populer kaya Firefox, Chrome utawa Opera, nganti wong liya sing ora dikenal nanging kanthi desain minimalis, intuisi lan kebak fungsi , kekuwatan lan kinerja, kaya Vivaldi utawa Tor. Saiki sampeyan milih, sing endi sing bakal dipilih?

Sawetara taun kepungkur, kita duwe macem-macem macem-macem, nanging akeh browser sing mandheg nganyari Camino, liyane seneng Rockmelt dituku dening Yahoo, Kumpul Ngowahi target strategis lan kita ora ngerti lan bakal bali nganggo browser kanggo Mac. Browser Sunrise langsung ora ana maneh lan saiki ora duwe situs web.

Apa sampeyan bakal nambah liyane menyang dhaptar iki? Apa kanggo sampeyan ing browser paling apik kanggo Mac?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

12 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Suléman ngandika

    Secara pribadi, aku wis nyoba sawetara browser ing MacBook Air, sing paling dakelingi yaiku Crome amarga terjemahane, nanging ora suwe aku kudu bali menyang Safari, amarga gerakane sing paling ora ditemokake Crome.

    1.    Miguel Angel Juncos ngandika

      Kabeh setuju. Chrome luwih unggul ing pirang-pirang cara, nanging gerakan multi-tutul Safari sing regane ora larang regane. Aku seneng mbukak rong driji ing trackpad supaya bisa mundur, kayata.

      1.    pejah sampeyan ngandika

        Wiwit saiki, fitur kasebut kasedhiya lan chrome wis nyalip safari ing mac. Kura-kura wis nyalip kelinci.

  2.   Juan ngandika

    Aku nggunakake Firefox lan Thunderbird kanggo email ing Mac lan uga ing PC. Siji-sijine papan sing digunakake nganggo Safari yaiku iPad. Alesan? Kepercayaan, keamanan, kustomisasi. Aku ora ngandel apa-apa, nanging ora ana apa-apa babagan Chrome utawa Big Brother Google lan semangat kanggo njupuk data luwih akeh tanpa sampeyan ngerti.

  3.   BG anggraeni (@BG_anggraeni) ngandika

    Bisa uga ana sing bisa mlaku luwih cepet tinimbang liyane, nanging panggunaan "gerakan" karo trackpad ora liya, pengalaman browsing sing paling apik. salam matur nuwun kanggo cathetan.

  4.   ulang taun ngandika

    apa sampeyan bisa instal browser Sputnik Rusia ing Mac?

  5.   crireybar ngandika

    Hai, aku duwe pitakon. Chrome ora nganyari maneh kanggo Mac, dadi akeh kaca sing ora bisa diketik. Sistem operasi kaya ing ngisor iki: OS X 10.8.5. Ora bakal ngidini aku nganyari, utawa nginstal Firefox ... Lan aku ora ngerti sebabe Safari uga ora bisa digunakake kanggo aku! 🙁

    1.    ane ngandika

      Perkara sing padha karo aku lan aku ora ngerti carane ngrampungake, apa sampeyan wis bisa nindakake apa-apa? salam

  6.   Nicole ngandika

    Hello!
    Apa sampeyan ngerti manawa ana mesin telusuran meta kompatibel Mac?

  7.   Peponet ngandika

    Firefox Quantum (versi 57) ing salawas-lawase!

  8.   Anne Swan ngandika

    Aku ora bisa mbukak akeh kaca maneh ing Mac tinimbang sadurunge lan duwe safari, apa sing kudu aku lakoni?

  9.   Yolanda ngandika

    Aku ora ngerti sawetara dhaptar, aku kudu nyoba amarga aku ora seneng Safari kaya sadurunge ...
    Yen sampeyan pengin info luwih lengkap, ana situs web liyane kanthi artikel sing migunani banget babagan iki. http://www.descargarotrosnavegadores.com
    Muga-muga ana wong liya sing bisa nulungi, matur nuwun lan salam!