РА Врв

AR станува реалност во Apple

Тоа беше јавна тајна. И една од работите што најмногу ја очекуваат развивачите и потрошувачите на брендот ...

Cupertino

Apple ја тестира технологијата 5G

Според извештајот што го објави „Бизнис инсајдер“, компанијата со седиште во Купертино поднесе пријава до Федералната комисија ...