Greyhound

„Greyhound“ сега е достапен на шпански јазик

„Greyhound“ сега е достапен на шпански јазик. На 10 јули беше премиерно прикажан на Apple TV + во неговата оригинална верзија, но веќе можеме да уживаме во тоа синхронизиран на шпански јазик.