Apple Watch SE

Црн петок: Apple Watch SE за 249 евра

Следниот петок официјално се слави Црн петок, еден од најочекуваните денови за многу корисници да ги предвидат ...

Гугл мапи

Google Maps се враќа во Apple Watch

Апликацијата Google Maps се враќа на Apple Watch. Исчезна во 2017 година и денес е повторно компатибилен со watchOS.

Нема во продажба Apple Watch

Ниска залиха на Apple Watch Series 5

Акцијата на модели на Apple Watch на веб-страницата на Apple и во нејзините продавници почнува да се спушта низ целиот свет

Нови ремени со часовници на Apple кои го одбележуваат Денот на гордоста

Apple Watch сè уште е број 1

Според една неодамнешна студија, уделот на пазарот на продажбата на Apple Watch се намали во првиот квартал, но сè уште е број 1.

WatchOS

watchOS 6.2.5 е сега достапен

Apple лансира нова финална верзија за корисниците на Apple Watch, во овој случај станува збор за верзија 6.2.5

Apple Watch може да го промени начинот на внесување лозинки на Mac

Три бесплатни игри за Apple Watch

Игрите за Apple Watch стануваат сè подобри и ни овозможуваат да се забавуваме без да ги комплицираме нашите животи, денес споделуваме три од нив