Како да слушате радио на Apple Watch

Ние ви покажуваме како можете да го слушате радиото Beats 1 од вашиот Apple Watch. Ниту една претплата не е неопходна, иако нема да можеме да избереме ниту станица

Епл Види

„Епл“ е во разговори со американските здравствени осигурителни компании да го понудат субвенционираниот „Епл часовник“

„Епл“ е во разговори со американските здравствени осигурителни компании да го понудат субвенционираниот „Епл часовник“. Сите детали за зделката не се познати

Jonони Ајв црташе

Според onyони Ајв, Apple Watch не е часовник

Onyони Ајв, потврдува дека Apple Watch никогаш не бил сметан од компанијата како часовник што треба да се користи, а последното ажурирање е јасен пример за тоа.

воки токи часовник5

Вака работи Walkie-Talkie во watchOS 5

Вака работи Walkie-Talkie во watchOS 5. Ние објаснуваме како да доделите контакт, да започнете разговор и да дозволите разговори со него директно.

јаболко-часовник-серија-4

Apple Watch Series 4 ќе има поголема резолуција, 384 x 480 пиксели

За нешто повеќе од една недела, веќе знаевме каков ќе биде новиот Apple Watch, поточно Серија 4, модел кој се чини дека е во согласност со Бидејќи развивачите го анализираат кодот watchOS 5, се откриваат нови важни карактеристики, како на пр. зголемувањето на резолуцијата.

Apple Watch може да го има екранот секогаш активен според патент

Јасно е дека Apple Watch е облог за иднината од страна на Apple. Предвидено е дека тоа ќе биде еден од производите со поголема проекција на бројот на Apple Watch може да го има екранот секогаш активен според патент. Сега се развива дебата за функционалноста на оваа новина

Здравствени одлики на Apple Watch

Првата студија за срце со Apple Watch завршува во следните месеци

Пристапот што Apple го презема со Apple Watch е насочен кон здравјето и здравите навики. Една од многуте активности што ги спроведува првото истражување на срцето со Apple Watch завршува во следните неколку месеци и ќе послужи за подобрување на собирањето податоци на Apple Watch.

воки токи часовник5

Apple издаде watchOS бета 9 5 дена по бета 8

Пред неколку часа Apple ја објави бета 9-тата на watchOS 5 само 4 дена по последната бета верзија. Корисниците не оставија никакви релевантни инциденти. Apple ја објави watchOS бета 9 5 дена по бета 8 само четири дена по бета 8. Apple сака да го оптимизира watchOS 5 што е можно повеќе

Клубот за обука на Најк ќе биде достапен за Apple Watch

Apple Watch денес е понезависен од iPhone во споредба со претходните верзии. Ова, заедно со побрзите процесори, го прави клубот за обука на Најк достапен за Apple Watch со повеќе од 180 тренинзи. Во моментов, тој ќе дејствува само како гледач на часовникот.

Rings Activity Watch

Apple објави три нови реклами за кампањата „CloseYourRings“ на Apple Watch Series 3

Многумина се гласини кои укажуваат на месец септември, ќе имаме главна точка со голем број вести, а која сега за сега Apple ја објави на својот канал на YouTube, 3 нови соопштенија за кампањата CloseYourRings на Apple Watch Series 3 до мотивира да ги затвораме секојдневно.