Mac модели

Доаѓаат нови Mac компјутери

Се шпекулира дека новите Mac ќе бидат претставени следната недела на WWDC 2023 што ќе се отвори следниот понеделник. Која ќе биде?

MacBook Air

Apple веќе работи на 15-инчен MacBook Air и 12-инчен MacBook mini

Џиновското тркало на Apple никогаш не запира. Кога штотуку беше претставен новиот MacBook Air M2, веќе се шпекулира дека до 2023 година компанијата Apple планира да лансира 15-инчен MacBook Air и друг MacBook без да го наведе „презимето“ помало од 12-инчен екран. .

Професионален дисплеј XDR

LG прави три нови дисплеи за Apple

Последните гласини поврзани со можното производство на нови екрани под логото на Apple сугерираат дека производителот LG веќе работи на тоа.