PDF експерт

PDF Expert 2 за Mac е ажуриран

Донесуваме преглед на најдобрата апликација за управување со PDF за Mac. Со PDF Expert 2, нема да има документ што може да ви одолее.

Бесплатно ZoneClock за ограничено време

Бесплатната апликација што ви ја прикажуваме денес е ZoneClock, апликација што ни овозможува да прикажуваме до четири различни времиња во лентата со мени.

iFoto HDR бесплатно за ограничено време

Бесплатната апликација што ви ја прикажуваме денес е iFoto HDR, што, како што наведува името, ни овозможува да фотографираме HDR фотографии откако ќе комбинираме три слики

„Конвертирај, менувај големини и компресирај слики“, бесплатно за ограничено време Mac App Store

Со апликацијата „Конвертирај, измени ја големината и компресирај ги сликите“, ќе можеш да претвориш која било слика во многу различни формати, да ја менуваш големината и да ги компресираш