Додатоци

Appcesorios - Додатоци за камерата

Фотографирањето со iPhone не застанува исклучиво со апликацијата што можете да ја ставите на вашиот мобилен телефон, има огромна количина додатоци што можете да ги користите за да ги подобрите вашите фотографии.

SimpleDock, крајната пристаниште

Kanex го претставува SimpleDock, дефинитивното пристаниште. Приклучок со 3 USB 3.0 порти, два порта за полнење за iDevices и етернет влез.

Гестови на Волшебната трака

Гестови што можат да се изведат кога со Magic Trackpad се работи во OSX за мноштво дејства што не можат да се направат без него.

Ажурирајте iMac G4 20 with со Ајви Бриџ

Модер го надградува својот iMac G4 базиран на PowerPC за да инсталира процесор Intel заснован на платформата Sandy Bridge за да инсталира Mountain Lion.

iMac 27 расклопуван

Ова е 27-инчниот iMac внатре

27-инчниот iMac претставен на 23 октомври започнува да стигнува до првите клиенти пред крајот на 2012 година и тие нè воодушевуваат со негови фотографии.

iMac 2012 година

Ова е новиот iMac внатре

Се појавуваат првите слики од расклопената iMac 2012 година за да можеме да ги видиме компонентите што ги користи Apple и користениот систем за ладење.

Моќта на гром во MacBook Air

Можеби некој ќе помисли дека MacBook Air не е претерано моќен компјутер, но има мала порта на својата ...

Нови хард дискови за Mac од Hitachi

Иако технички сите надворешни хард дискови треба да бидат компатибилни со Mac, многу брендови претпочитаат да имаат линија ...