Apple ја објави првата јавна бета верзија на iOS 10.1 и macOS Sierra 10.12.1

Apple го издава macOS Sierra 10.12.4 Public Beta

Веќе ја имаме достапната јавна бета-верзија на macOS Sierra 10.12.4 за корисниците кои сакаат да ги испробаат новите карактеристики на ...

Позадини на Mac со Google+

Можеби некогаш сте престанале да размислувате дали во Мек компјутерите имаме некоја друга опција во однос на ...

Apple издаде бета 2 на macOS Sierra 10.12.2

Програмерите веќе ја имаат на располагање втората верзија на macOS Sierra 10.12.2 откако вчера го видоа објавувањето на останатите ...