Zorg ervoor dat u uw licenties terugkrijgt als u een Mac verkoopt (1/3)

LICENTIES EN AUTORISATIES

Met de economische problemen die zich in Spanje voordoen, beginnen bedrijven die tweedehands producten verkopen snel te groeien, evenals de webpagina's die ons in staat stellen de producten te verkopen die we niet langer nodig hebben en waarmee we wat geld kunnen terugkrijgen, ofwel omdat we hebben het nodig, of omdat we het in een nieuw product willen investeren.

Apple vernieuwt zijn producten relatief snel als we uitgaan van het idee dat iemand die na verloop van tijd een Mac heeft, meestal een iPad en een iPhone heeft, dus in deze gevallen verpanden bepaalde gebruikers hun huidige apparatuur om ze te kunnen vernieuwen zonder veel geld uit te geven.

Als we onze Mac willen meenemen, verkopen of weggeven, mogen we hem nooit aan iemand anders geven zoals hij is. Allereerst herinneren we u eraan dat bepaalde toepassingen van Adobe en Microsoft ze maken gebruik van licenties die we moeten invoeren op de computer waarop die applicatie zal worden gebruikt. In het geval dat je van Mac gaat veranderen, moet je de applicatie "verbreken" zodat dat serienummer weer vrij is om het op een andere computer te kunnen gebruiken.

Aan de andere kant hebben we de iTunes, waarvoor een "autorisatie" nodig is, zodat het team zonder problemen onze iOS-apparaten kan beheren. Zoals we allemaal weten, hebben mensen met een Apple ID 5 autorisaties om 5 verschillende computers te kunnen autoriseren. We keren terug naar hetzelfde, want als we van Mac gaan veranderen, moeten we ook die autorisatie van de computer verwijderen om weer over onze 5 autorisaties te beschikken. In het geval dat we dat niet doen, is er geen manier om die toestemming terug te krijgen. Apple heeft op deze situaties geanticipeerd en wanneer de gebruiker probeert een zesde computer te autoriseren, verloochent hij de bestaande 5 en begint het proces opnieuw.

Laatste en meest actuele, we praten over iCloud, die, zoals we allemaal weten, verantwoordelijk is voor het gesynchroniseerd houden van al onze apparaten in termen van onder meer foto's, kalenders, documenten, boeken en applicaties. De vraag is niet om de gegevens van die plaatsen handmatig te verwijderen terwijl we het iCloud-account hebben geactiveerd, aangezien het in de toekomst opnieuw wordt gesynchroniseerd en uw gegevens opnieuw verschijnen. Wat we moeten doen, is het iCloud-account loskoppelen en vervolgens alle sporen van gegevens wissen.

Als u deze gegevens sneller wilt verwijderen, kunt u een systeemherstel uitvoeren en alles van de harde schijf wissen. Houd er rekening mee dat het iTunes-account en applicaties van derden dit moeten doen doe het toch maar.

Meer informatie - Apple-medewerkers hebben ook toegang tot de bèta van het nieuwe iWork voor iCloud


De inhoud van het artikel voldoet aan onze principes van redactionele ethiek. Klik op om een ​​fout te melden hier.

Wees de eerste om te reageren

Laat je reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

*

  1. Verantwoordelijk voor de gegevens: Miguel Ángel Gatón
  2. Doel van de gegevens: Controle SPAM, commentaarbeheer.
  3. Legitimatie: uw toestemming
  4. Mededeling van de gegevens: De gegevens worden niet aan derden meegedeeld, behalve op grond van wettelijke verplichting.
  5. Gegevensopslag: database gehost door Occentus Networks (EU)
  6. Rechten: u kunt uw gegevens op elk moment beperken, herstellen en verwijderen.

bool (waar)