En animert skjermsparer som "låser bruk" av din nye Mac med Big Sur

Rask brukerbytte

Det ser ut til at noen brukere klager over en annen liten feil eller et problem på sine M1-baserte Mac-maskiner (MacBook Air‌, 13-tommers MacBook Pro og ‌Mac mini‌) med det nye MacOS Big Sur-operativsystemet installert og det raske brukerbyttingsalternativet. Dette "Quick User Switch" -alternativet er deaktivert som standard i macOS Big Sur, men det ser ut til at noen brukere som ville ha aktivert den på sine Mac-er med M1-prosessorer, ville ha blokkeringsproblemer med en skjermsparer som vises og ikke kan fjernes.

Det er best å se video av en berørt bruker for å se nøyaktig hva problemet er:

Det synes som deaktivering av alternativet for rask brukerbryter unngår problemet, men selvfølgelig betyr dette at denne funksjonen ikke lenger er tilgjengelig, og at den ikke er en løsning å bruke. Noen av disse berørte brukerne har prøvd å deaktivere skjermspareren fra Systemvalg for alle brukere, men det ser heller ikke ut til å være en løsning ettersom problemet fortsatt eksisterer.

Det viktige her er at Apple løser dette problemet med å "blokkere" datamaskinen som også ser ut til Det løses ved å lukke lokket på Mac-maskinen og åpne den på nytt. Dette er utvilsomt en programvarefeil som kan rettes i fremtidige versjoner av systemet, og selv om det ikke påvirker de fleste Big Sur-brukere, er det best å fikse det så snart som mulig. I MacRumors Det ser ut til at det er flere berørte brukere. Skjer det deg?


Innholdet i artikkelen følger våre prinsipper for redaksjonell etikk. Klikk på for å rapportere en feil her.

Bli den første til å kommentere

Legg igjen kommentaren

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

*

  1. Ansvarlig for dataene: Miguel Ángel Gatón
  2. Formålet med dataene: Kontroller SPAM, kommentaradministrasjon.
  3. Legitimering: Ditt samtykke
  4. Kommunikasjon av dataene: Dataene vil ikke bli kommunisert til tredjeparter bortsett fra ved juridisk forpliktelse.
  5. Datalagring: Database vert for Occentus Networks (EU)
  6. Rettigheter: Når som helst kan du begrense, gjenopprette og slette informasjonen din.