Sleep With Me, en app som hjelper oss å koble fra Mac-en

Dette er et program som kom til Mac App Store i juni i fjor, og som litt etter litt har fått plass på min Mac, det er Sleep With Me. I dette tilfellet fungerer applikasjonen perfekt for de av oss som ønsker å stille en tidtaker til Mac og hvem den går i dvale på planlagt basis.

For mange av oss Det er like viktig å ha applikasjoner som lar oss ha Mac-en alltid aktiv, for eksempel at den går i dvale automatisk. I dette tilfellet er det vi har med denne helt gratis applikasjonen den andre tingen, at vi kan programmere utstyret slik at det automatisk går i hvilemodus.

Mens vi utfører noen oppgaver, slås skjermen ikke av, men når vi slutter å berøre skjermen en stund, går den automatisk i dvale (hviletiden kan programmeres fra innstillingene) med mindre vi har YouTube åpent, Netflix spiller eller en app som ikke lar skjermen hvile. Vel, med Sleep With Me-appen kan vi programmere søvn, og på denne måten vil vi savne noen detaljer om den episoden av favorittserien vår eller vår favoritt youtuber.

Appen kan lastes ned helt gratis fra Mac App Store og det er virkelig ganske interessant til bestemte tider. I dette tilfellet kan applikasjonen fungere på hvilken som helst Mac, og med de siste oppdateringene er noen spesifikke feil eller feil funnet i tidligere versjoner løst, nå fungerer appen veldig bra og gjør jobben sin perfekt.


Innholdet i artikkelen følger våre prinsipper for redaksjonell etikk. Klikk på for å rapportere en feil her.

Bli den første til å kommentere

Legg igjen kommentaren

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

*

  1. Ansvarlig for dataene: Miguel Ángel Gatón
  2. Formålet med dataene: Kontroller SPAM, kommentaradministrasjon.
  3. Legitimering: Ditt samtykke
  4. Kommunikasjon av dataene: Dataene vil ikke bli kommunisert til tredjeparter bortsett fra ved juridisk forpliktelse.
  5. Datalagring: Database vert for Occentus Networks (EU)
  6. Rettigheter: Når som helst kan du begrense, gjenopprette og slette informasjonen din.