macOS Mojave nu ne permite să ne înregistrăm contul Twitter și Facebook

De fiecare dată când instalăm o nouă copie a macOS pe computerul nostru, atâta timp cât restaurarea este complet curată, trebuie să procedăm la adăugarea diferitelor conturi prin care vom comunica sau la partajarea conținutului prin intermediul diferitelor rețele sociale. Bine, cel puțin spre High Sierra.

Odată cu lansarea macOS Mojave, compania din Cupertino a eliminat posibilitatea de a ne înregistra contul atât pe Facebook, cât și pe Twitter, deci nu vom putea partaja direct din Meniu de partajare Safari sau din orice altă aplicație prin intermediul acestor rețele sociale.

Cu macOS High Sierra și versiunile anterioare, dacă dorim să partajăm printr-o aplicație sau browser în contul nostru Twitter sau FacebookTrebuia să fi configurat anterior ambele conturi în secțiunea de configurare a conturilor de Internet macOS și să facem clic pe butonul de partajare a aplicației.

Apple nu s-a pronunțat în această privință, deci este posibil ca aceasta să fie prima versiune beta, această opțiune a fost eliminat doar temporar și că în versiunile viitoare va fi disponibil. Dacă nu, nu trebuie să intrați în panică, deoarece mai devreme sau mai târziu, un dezvoltator va lansa o aplicație care ne permite acest lucru.

Nici nu ar fi surprinzător dacă Apple, în încercarea sa de a îmbunătăți confidențialitatea utilizatorilor, nu a dorit să includă niciun formular care să permită ambelor companii să colecteze informații despre utilizarea pe care o facem din conturile noastre, deși pentru aceasta a implementat deja în Safari noi metode că ne vor informa în orice moment despre informațiile pe care urmează să le împărtășim cu terți.


Conținutul articolului respectă principiile noastre de etică editorială. Pentru a raporta o eroare, faceți clic pe aici.

Fii primul care comenteaza

Lasă comentariul tău

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

  1. Responsabil pentru date: Miguel Ángel Gatón
  2. Scopul datelor: Control SPAM, gestionarea comentariilor.
  3. Legitimare: consimțământul dvs.
  4. Comunicarea datelor: datele nu vor fi comunicate terților decât prin obligație legală.
  5. Stocarea datelor: bază de date găzduită de Occentus Networks (UE)
  6. Drepturi: în orice moment vă puteți limita, recupera și șterge informațiile.