Manuel Alonso

Adhurues i teknologjisë në përgjithësi dhe universit Apple në veçanti. Unë mendoj se MacBook Pro janë pajisjet më të mira në mollë. Lehtësia e përdorimit të macOS ju jep mundësinë të provoni gjëra të reja pa u çmendur. Touch Bar duhet të jetë i detyrueshëm në të gjithë kompjuterët.

Manuel Alonso ka shkruar 1571 artikuj që nga shtatori 2019