Ekipi editorial

Soy de Mac është një medium i grupit të Internetit AB që nga viti 2008 ka ndarë me të gjithë lexuesit e tij lajmet, udhëzimet, truket dhe të gjitha informacionet aktuale në lidhje me teknologjinë në përgjithësi dhe Mac në veçanti.

Në Soy de Mac e kemi të qartë se gjëja më e rëndësishme është të ndajmë sa më shumë informacion të jetë e mundur në lidhje me atë që është me të vërtetë i apasionuar pas të gjithë atyre që na vizitojnë dhe që kanë nevojë ose kërkojnë informacion të hollësishëm për produktet ose programet që lidhen me Apple dhe Mac. Komuniteti i përdoruesve vazhdon të rritet dita ditës dhe sot mund të themi se jemi ndër mediat më me ndikim në Mac dhe Apple në përgjithësi.

El ekipi editorial i Soy de Mac Ajo përbëhet nga autorët e mëposhtëm:

Nëse edhe ju dëshironi të jeni pjesë e ekipit shkrimtar të Soy de Mac, plotësoni këtë formular.

Koordinatori

  botuesit

  • Manuel Alonso

   Adhurues i teknologjisë në përgjithësi dhe i universit Apple në veçanti. Unë mendoj se MacBook Pro janë pajisjet më të mira që mbajnë mollën. Lehtësia e përdorimit të macOS ju jep mundësinë të provoni gjëra të reja pa u çmendur. Mund të më lexoni edhe në iPhone sot.

  • Toni Kortes

   I lidhur me universin e krijuar nga Jobs dhe Woz, që kur Apple Watch im më shpëtoi jetën. Më pëlqen ta përdor iMac tim çdo ditë, qoftë për punë apo kënaqësi. macOS e bën më të lehtë për ju.

  • Alexander Prudencio

   I apasionuar pas teknologjisë dhe një fans i Apple që kur më ra në dorë një iPhone 3GS.

  • Rodrigo Cortina

   Ekonomist me profesion dhe dashnor i teknologjive dhe krijues me profesion. Fillova në botën e PC-ve me Pentium I në vitin 94 dhe që atëherë nuk kam reshtur së provuari gjëra të reja. Aktualisht bashkëpunoj në SoydeMac si redaktor lajmesh për botën e Apple dhe produktet e saj.

  • Louis Padilla

   Bachelor i Mjekësisë dhe Pediatër nga profesioni. I apasionuar pas teknologjisë, veçanërisht produkteve të Apple, kam kënaqësinë të jem redaktori i "iPhone News" dhe "I'm from Mac". I lidhur në seri në versionin origjinal. Podcaster me Actualidad iPhone dhe miPodcast.

  • Manuel Pizarro

   Arkitekt teknik i pasionuar pas përparimeve dhe pajisjeve teknologjike. I magjepsur nga Apple që kur Steve Jobs prezantoi botën me iPhone. Unë jetoj në gjysmë të rrugës midis Windows, të cilin e përdor për punë, dhe macOS, i cili organizon dhe përmirëson jetën time dixhitale. Më pëlqen të ndaj atë që më pëlqen të shkruaj dhe të tregoj fotot e mia edhe nëse bëj shumë...

  • Adrian Perez Portillo

   Gjatë ditës; Inxhinier dhe zhvillues i sistemeve. Natën; Analist dhe shkrimtar.

  • Miguel Hernandez

   Dashamirës i teknologjisë në përgjithësi, siç tha Jobs: "Dizajni është se si funksionon".

  • Louis Rollon

   I pasionuar pas produkteve të Apple dhe gjithë ekosistemit të tij. Zhvillues i iOS për më shumë se 6 vjet. Aktualisht punoj si Produkt Designer dhe shkruaj për teknologjinë.

  Ish-redaktorët

  • Jordi Gimenez

   Koordinator në Soy de Mac që nga viti 2013 dhe duke shijuar produktet e Apple me të gjitha pikat e forta dhe të forta. Që nga viti 2012 kur iMac-i i parë erdhi në jetën time, unë kurrë nuk kam shijuar aq shumë kompjuterë më parë. Kur isha më i ri, unë përdorja Amstrads dhe madje edhe një Comodore Amiga për të luajtur dhe tinker, kështu që përvoja me kompjuterë dhe elektronikë është diçka që është në gjakun tim. Përvoja e fituar me këta kompjuterë gjatë viteve do të thotë që sot unë mund të ndaj mençurinë time me përdoruesit e tjerë, dhe gjithashtu më mban të mësoj vazhdimisht. Ju do të më gjeni në Twitter si @jordi_sdmac

  • Salla Ignatius

   Vetëm në mesin e viteve 2000 fillova të futem në ekosistemin Mac me një MacBook të bardhë që ende e kam. Unë aktualisht përdor një Mac Mini nga viti 2018. Unë kam më shumë se dhjetë vjet përvojë me këtë sistem operativ dhe më pëlqen të ndaj njohuritë që kam marrë falë studimeve dhe në një mënyrë autodidakt.

  • Peter Rhodes

   Adhurues i teknologjisë, veçanërisht produktet e Apple. Unë isha duke studiuar me një macbook, dhe aktualisht Mac është një sistem operativ që më shoqëron çdo ditë, si në trajnimin dhe kohën e lirë.

  • Javier Porcar

   I çmendur për teknologjinë, sportet dhe fotografinë. Si shumë, Apple ndryshoi jetën tonë. Dhe unë e çoj makinën time kudo. Më pëlqen të jem në rregull me gjithçka, dhe shpresoj se të ndihmon të shijosh këtë sistem operativ po aq sa unë.

  • Miguel Angel Juncos

   Një teknik i mikrokompjuterëve që nga fillimet e mia, unë jam i apasionuar pas teknologjisë në përgjithësi dhe Apple dhe produkteve të saj në veçanti, nga të cilat unë jam i hipnotizuar nga Mac. Më pëlqen të punoj dhe shumë momente të kohës së lirë me laptopin tim.

  • Carlos Sanchez

   Unë thjesht jam i apasionuar pas produkteve të Apple, si miliona njerëz të tjerë. Mac-u është pjesë e jetës time të përditshme dhe unë përpiqem ta sjell atë në tuajat.

  • Jezusi Arjona Montalvo

   Zhvillues në sistemet iOS dhe IT, aktualisht i përqendruar në mësimin dhe dokumentimin e vetes çdo ditë në lidhje me sistemin operativ Apple. Unë hulumtoj gjithçka që lidhet me Mac dhe e ndaj atë në lajme që do t'ju mbajnë të azhurnuar.

  • javier labrador

   Inxhinier elektronik i apasionuar pas botës së Apple dhe posaçërisht për Mac, nga ata që janë të përkushtuar ndaj inovacionit dhe teknologjisë si një mënyrë për të përmirësuar mjedisin tonë. E varur nga heqja dorë dhe mos mësimi kurrë në çdo moment. Kështu që shpresoj se gjithçka që shkruaj është e dobishme për ju.

  • Jose Alfocea

   Gjithmonë i etur për të mësuar, unë dua gjithçka që lidhet me teknologjitë e reja dhe lidhjen e tyre me sektorin arsimor dhe arsimin. Jam i apasionuar pas Mac-it, nga i cili jam duke mësuar gjithmonë, dhe gjithmonë komunikoj në mënyrë që njerëzit e tjerë të shijojnë këtë sistem të shkëlqyeshëm operativ.

  • Francisco Fernandez

   I apasionuar pas teknologjisë në përgjithësi dhe veçanërisht gjithçka që lidhet me botën e Mac-it.Në kohën time të lirë i përkushtohem administrimit të disa projekteve dhe shërbimeve në internet si iPad Experto gjithmonë me Mac-in tim, nga të cilat mësoj çdo ditë. Nëse dëshironi të dini detajet dhe virtytet e këtij sistemi operativ, mund të konsultoni artikujt e mi.

  • Ruben gallardo

   Shkrimi dhe teknologjia janë dy nga pasionet e mia. Dhe që nga viti 2005 kam fatin t'i kombinoj duke bashkëpunuar në media të specializuara në sektor, duke përdorur sigurisht një Macbook. Më e mira nga të gjitha? Unë vazhdoj të kënaqem si ditën e parë duke folur për çdo program që ata lëshojnë për këtë sistem operativ.

  • Karim Hmeidan

   Përshëndetje atje! Ende mbaj mend kur mora Mac-in tim të parë, një MacBook Pro të vjetër që pavarësisht se ishte më i vjetër se PC im në atë kohë i dha asaj një mijë kthesa. Që nga ajo ditë nuk kishte më kthim prapa ... trueshtë e vërtetë që unë vazhdoj me PC për arsye pune por më pëlqen të përdor Mac-in tim për të "shkëputur" dhe për të shkuar në punë për projektet e mia personale.

  • Carlos Eduardo Rivera-Urbina


  • lilian urbizu

   Unë quhem Lilian Urbizu dhe më pëlqen të shkruaj. Unë jam një redaktues i shkrimit të kopjimit të SEO, specialist në marketingun e përmbajtjes, Amazon KDP dhe pozicionimin në internet të bazuar në SEO.

  • Andi Acosta

   Unë e dua shkencën dhe teknologjinë e përfshirë në krijimin e produkteve të dobishme. E vetmja gjë më e mirë se të shohësh pajisje të shkëlqyera që funksionojnë është të shohësh se si u konceptua dhe u krijua. Dije se çdo reklamë që i bëni Apple është plotësisht falas.

  • amine arafa

   Unë jam i apasionuar pas universit Apple, që kur munda të kisha iMac-in e Steve Jobs në 2012. Megjithëse, vazhdoj të lavdëroj qëndrueshmërinë dhe rezistencën e telefonave të mi të parë celularë nga marka legjendare dhe e admiruar finlandeze Nokia. Unë kam përdorur pajisje celulare për më shumë se 2 dekada, gjë që më ka bërë një përdorues veteran të internetit të pangopshëm vetë-mësuar, i cili lulëzon me çdo gjë të re në ekosistemin e Apple dhe markave të tjera të specializuara në teknologjinë e komunikimit.