Karim Hmeidan

Përshëndetje atje! Ende mbaj mend kur mora Mac-in tim të parë, një MacBook Pro të vjetër që pavarësisht se ishte më i vjetër se PC im në atë kohë i dha asaj një mijë kthesa. Që nga ajo ditë nuk kishte më kthim prapa ... trueshtë e vërtetë që unë vazhdoj me PC për arsye pune por më pëlqen të përdor Mac-in tim për të "shkëputur" dhe për të shkuar në punë për projektet e mia personale.