Ruben gallardo

Shkrimi dhe teknologjia janë dy nga pasionet e mia. Dhe që nga viti 2005 kam fatin t'i kombinoj duke bashkëpunuar në media të specializuara në sektor, duke përdorur sigurisht një Macbook. Më e mira nga të gjitha? Unë vazhdoj të kënaqem si ditën e parë duke folur për çdo program që ata lëshojnë për këtë sistem operativ.

Ruben Gallardo ka shkruar 227 artikuj që nga shtatori 2017