Jose Alfocea

Gjithmonë i etur për të mësuar, unë dua gjithçka që lidhet me teknologjitë e reja dhe lidhjen e tyre me sektorin arsimor dhe arsimin. Jam i apasionuar pas Mac-it, nga i cili jam duke mësuar gjithmonë, dhe gjithmonë komunikoj në mënyrë që njerëzit e tjerë të shijojnë këtë sistem të shkëlqyeshëm operativ.

Jose Alfocea ka shkruar 295 artikuj që nga shtatori 2016