Jezusi Arjona Montalvo

Zhvillues në sistemet iOS dhe IT, aktualisht i përqendruar në mësimin dhe dokumentimin e vetes çdo ditë në lidhje me sistemin operativ Apple. Unë hulumtoj gjithçka që lidhet me Mac dhe e ndaj atë në lajme që do t'ju mbajnë të azhurnuar.

Jesús Arjona Montalvo ka shkruar 443 artikuj që nga dhjetori 2014