2.0.2 pembaruan format pidéo profesional

codec-apel

Kuring gaduh émut pembaruan terakhir tina format pidéo anu Apple dileupaskeun kapungkur sasih april sareng sadayana kusabab aya bug dina vérsi anu ngajantenkeun urang naroskeun instalasi deui sareng deui sanaos parantos dipasang. Ayeuna sareng saatos pembaruan 5 bulan ka pengker vérsi 2.0.2 tina format pidéo sumping sareng sigana sadayana tiasa dianggo saé sakali kami masangna dina Mac kami, sahenteuna dina hal kuring.

Pembaruan ieu nambihan dukungan kanggo codec video sareng dina hal ieu urang nyarioskeun: Apple Intermediate Codec, Apple ProRes, AVC-Intra, DVCPRO HD, HDV, XDCAM EX / HD / HD422, MPEG IMX sareng henteu dikomprés 4: 2: 2.  

Salaku tambahan pikeun pangrojong pikeun codec video di luhur, pembaruan ogé nambihan dukungan pikeun MXF:

  • Impor MXF asli, éditan, sareng bagi sareng Final Cut Pro X sareng Gerak
  • MXF Sharing Presets pikeun Compressor
  • Ékspor ka MXF OP1a

Upami pembaruan ieu henteu némbongan sacara otomatis dina Mac anjeun, anjeun tiasa ngakses ngalangkungan aplikasi Mac App Store> Pembaruan atanapi ku ngaksésna tina menu > App Store. Anu penting nyaéta ngapdet Mac urang gancang-gancang pikeun ngamangpaatkeun perbaikan kasaluyuan anu disayogikeun dina vérsi ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.