Apple Watch 2022 tiasa dugi ka tilu ukuran anu bénten

Apple Watch Series 7

Kahiji Apple Watch Series 7 anu parantos ditangtoskeun dinten Jumaah kamari sareng rumor parantos nyarios ka kami ngeunaan Seri 8 anu bakal sumping di 2022 sareng éta sigana bakal dilebetkeun ukuran kotak katilu. Dina total kami bakal ngagaduhan tilu ukuran anu tiasa dipilih. Ukuran ayeuna nyaéta 41 sareng 45 mm tapi urang tiasa ningali jam anyar kalayan ukuran anu langkung ageung. Di momen éta ngan ukur gosip anu sakedik, tapi saha anu terang kumaha kalakuanana salaku sababaraha dinten.

Sanaos henteu tiasa ningali langsung Apple Watch Series 7 anu parantos diluncurkeun dina dua ukuran énggal (henteu benten pisan sareng anu tos aya di pasar), 41 sareng 45 mm, rumor parantos nunjukkeun yén éta langkung dipikaresep kahareup Apple Watch anu dirilis dina 2022, nyaéta, Seri 8 mawa ukuran anu énggal. Henteu aya anu nyarios upami langkung ageung atanapi henteu ageung. Analis Ross Young, anu ngagaduhan tingkat hit anu cukup luhur, negeskeun ngalangkungan akun Twitter na jaringan sosial, éta taun payun urang bakal ningali ukuran anu henteu ditangtoskeun anu katilu.

Meureun sanajan ukuran anyar éta aya hubunganana sareng sensor anyar anu dikabarkan ogé rumor tiasa ditingali dina jam tangan Apple ka hareup. Numutkeun ka Kuo, Apple Watch anyar ieu gampang dibawa sensor anu sanggup ngukur suhu awak. Sensor éta panginten peryogi ukuran layar anu langkung ageungRo ngan saukur Apple tujuanna pikeun ngadamel jam tangan anu langkung ageung ku layar anu langkung ageung anu sanggup masihan pangguna langkung seueur inpormasi tibatan anu urang tingali ayeuna.

Janten kumaha sareng iraha urang nyarioskeun rumor, urang bakal ninggalkeun keraguan sakumaha waktosna lumampah sareng pikeun ieu tiasa dilaksanakeun, masih seueur kénéh sareng urang bakal sadar kumaha perkembanganna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.