4 aplikasi kalayan diskon langkung ti 60% kanggo waktos terbatas

Kaulinan sareng aplikasi anu dijual pikeun waktos anu terbatas

Senén parantos kalangkung gancang pisan. Kamari sigana bakal aya tungtungna tapi tungtungna éta ibarat cucuk jarum, yén urang sieun pisan éta teras ngan ukur tahan sadetik sareng éta henteu goréng teuing. Sareng ieu carana urang ngahontal Salasa, sakedik sakedik panon mendakan promosi anyar yén urang sayogi dina aplikasi kanggo Mac.

Dinten ieu kuring nyandak anjeun pilihan tina opat aplikasi mangpaat, opat pakakas anu tiasa dianggo pikeun nguji ogé kreativitas anjeun, anjeun bakal kéngingkeun seueur komputer Mac anjeun. Salaku tambahan, sadayana kalayan diskon langkung ti 60%, aplikasi pamayaran anu ayeuna anjeun tiasa kéngingkeun ngan hiji atanapi dua euro. Entong sono!

Ngagabungkeun Pidéo Liquivid

Urang mimitian nganggo «Liquivid Video Merge», aplikasi anu anjeun tiasa ngagabungkeun sababaraha klip pidéo kana hiji ngan ku cara saderhana. Pilih bagian anu pasti anjeun badé diékspor dina unggal video, sareng bahkan pilih lagu lagu na, sareng hayu urang ngagabung! Aplikasi na nyaéta cCocog sareng sadaya format video sareng codec populér dina resolusi naon waé, kalebet HD, 2K, sareng 4K. Sareng pidéo anu anyar hasilna diékspor dina format MP4 nganggo codec H.264.

Ngagabungkeun Pidéo Liquivid

Harga biasana € 6,99 tapi anjeun tiasa kéngingkeun ngan € 1,09 dugi ka énjing, Rebo, 4 Oktober, tengah wengi.

Ngahijikeun Video Liquivid (AppStore Link)
ngagabungkeun Pidéo Liquividbebas

GIF Maker Movavi

Kami teraskeun sareng «GIF Maker Movavi», aplikasi anu parantos kami carioskeun ka anjeun dina sababaraha kasempetan anu sanés sareng anu ayeuna masihan anjeun kasempetan anyar pikeun kéngingkeun ku diskon raksasa.

Kalayan «GIF Maker Movavi» anjeun tiasa nyiptakeun GIF anjeun sorangan gancang sareng gampang ngagunakeun pilem, pidéo musik, presentasi atanapi naon waé anu anjeun gaduh dina layar Mac anjeun. Teras Anjeun tiasa ngabagi GIF anjeun dina jaringan sosial, ngalangkungan email, pesen, nambihan kana presentasi anjeun, jst.

Harga biasana na ngaleuwihan lima belas euro tapi ayeuna anjeun tiasa kéngingkeunana ngan ukur € 2,29 Dugi énjing, Rebo 4 Oktober di tengah wengi.

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Lab Infographics pikeun Keynote

Sareng kami dipungkas ku «Infographics Lab pikeun Keynote», alat sanés anu parantos kami béjakeun ka anjeun di Abdi ti mac janten, upami anjeun lasut promosi sateuacanna kumargi anjeun henteu dugi kana waktosna, ayeuna anjeun gaduh kasempetan énggal pikeun kéngingkeunana dina harga anu luar biasa.

Infograpics Lab

"Infographics Lab for Keynote" mangrupikeun kumpulan rébuan elemen anu bakal ngabantosan anjeun ngeuyeuban presentasi anjeun kalayan Keynote, Aplikasi pembuat presentasi Apple kalebet dina iWork. Éta kalebet unsur-unsur pikeun mata pelajaran naon waé (grafik, diagram, peta kota anu tiasa dihindari, nagara bagian, nagara sareng daérah, umbul sareng seueur deui.

Salaku tambahan, sadaya gambar anu kalebet dina koléksi ieu dipanggihan dina latar tukang transparan sahingga anjeun tiasa nempatkeunana tanpa kasusah kana sagala jinis latar tukang, tina warna naon, atanapi dina gambar anu sanés.

"Infographics Lab for Keynote" mangrupikeun alat anu parantos dirarancang pikeun dianggo sareng Keynote, tapi anjeun ogé tiasa nerapkeun ka Halaman, Nomer, iBooks Panulis sareng aplikasi sanés.

Harga anu biasa na langkung ti dua puluh euro tapi ayeuna anjeun tiasa kéngingkeunana ngan ukur € 2,29 Dugi énjing, Rebo 4 Oktober di tengah wengi.

Infographics Lab - Templates (AppStore Link)
Infographics Lab - Témplat27,99 €

Catetan MyKeep pikeun Google Keep

Sareng upami anjeun nganggo Google Keep salaku alat catetan biasa anjeun, sanaos kuring henteu tiasa ningali alesan na, "MyKeep Notes for Google Keep" bakal cocog sareng anjeun sapertos sarung tangan kusabab éta klien henteu resmi pikeun Google Keep dina Mac anjeun.

Catetan MyKeep pikeun Google Keep

Henteu aya aplikasi resmi, nganggo Google Keep ngalangkungan pangotéktip sanés pangalaman anu pangsaéna. Kalayan «MyKeep Notes kanggo Google Keep» anjeun tiasa anggo Google Keep gancang sareng merenah pikeun ningali catetan, nyiptakeun catetan énggal, éditan catetan sareng sadayana ieu ku seueur pintasan keyboard atanapi tina widget desktop, bilah menu ...

"MyKeep Notes for Google Keep" harga biasa 5,49 euro tapi ayeuna anjeun tiasa kéngingkeunana ngan ukur € 2,29 Dugi énjing, Rebo 4 Oktober di tengah wengi.

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.