AirPods Max ngan ukur 415 euro dina Amazon

airpods murah max

La deal badag munggaran patali jeung sababaraha produk Apple nu geus datangna ti leungeun tina jualan Januari, anjeun bakal manggihan eta dina AirPods Max. Harga biasa Apple AirPods Max nyaéta 629 euro, harga anu urang tiasa mésér langsung di Apple Store.

Tapi lamun urang hayang nyalametkeun urang leuwih ti 200 euro, urang bisa ngamangpaatkeun tawaran sadia di momen dina Amazon tur meunang nyekel aranjeunna ngan ukur 415 euro, anu mangrupakeun Diskon 34% on harga dawam na, nu sakumaha Kuring geus dituduhkeun, ngaleuwihan 600 euro.

Beda sareng tawaran sateuacana dina modél headphone ieu anu kami parantos diterbitkeun dina News iPhone, tawaran ieu sadia pikeun 4 ti 5 kelir nu geus sadia: spasi abu, pérak, héjo sarta pink.

Model biru langit, sanaos dijual ogé, teu ngahontal harga minimum sajarah tina kelir séjén. Sakumaha biasa, alat ieu dina harga ieu sadia dina unit kawates sareng pangiriman dinten salajengna.

Spésifikasi AirPods Max

Marengan AirPods Pro, AirPods Max mangrupikeun headphone Apple anu sanés ngawengku hiji sistem pembatalan noise aktip nu ngamungkinkeun urang pikeun sakabéhna ngasingkeun diri ti lingkungan urang. Di jero, urang mendakan chip H1, éta cocog sareng sora spasial, kalebet ékualisasi adaptif sareng Siri sok aya dina pembuangan urang.

Dina hal otonomi, AirPods Max nawarkeun kami nepi ka 20 jam pamakéan kontinyu kalawan pembatalan noise aktip atawa mode sora ambient diaktipkeun. Kalayan AirPods Max, kami ogé bakal nampi Smart Case anu ngaktifkeun mode hemat daya ultra-rendah sareng kabel kilat pikeun ngeusi batre.

Mésér AirPods Max pikeun 415 euro dina Amazon.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)