Ayeuna anjeun tiasa ngaunduh béta Dropbox anu cocog sareng M1 Apple

Béta beta anyar Dropbox ngajantenkeun langkung sapertos iCloud

Dropbox mangrupikeun salah sahiji perusahaan anu langkung tenang pikeun adaptasi aplikasi sinkronisasi file na cocog sareng prosesor Apple ARM.

kapaksa Gunung a fuss alus dina ramatloka anjeun sanggeus jawaban kana patarosan dina ramatloka rojongan na ngeunaan versi pikeun prosesor ARM pikeun parusahaan ngumumkeun yén rencana canggih pikeun ngapdet aplikasi na.

A saeutik kirang ti saminggu ka tukang, guys di Dropbox dimimitian tés dina béta katutup aplikasi nu cocog sareng prosesor Apple ARM. Pikeun ayeuna, sigana yén tés munggaran parantos suksés lengkep sareng perusahaan nembé ngumumkeun kasadiaan béta ieu pikeun sagala pamaké.

Ku cara kieu, upami anjeun klien Dropbox atanapi anjeun nganggo versi gratis sareng anjeun ogé gaduh Mac anu diurus ku prosesor M1, M1 Max atanapi M1 Pro, Anjeun tiasa ngundeur béta munggaran ieu tur lengkep poho ngeunaan ngagunakeun Rosetta 2 émulator pikeun bisa nyingkronkeun eusi Anjeun disimpen dina platform ieu.

Ku cara kieu, aplikasi tiasa ngamangpaatkeun pinuh sagala fitur ditawarkeun ku prosesor Apple ARM: langkung gancang sareng kirang kakuatan, fitur idéal pikeun nalika nganggo alat portabel sareng khususna nalika damel sareng file ageung.

Sakumaha anu kuring disebutkeun di luhur, aplikasi Dropbox resmi masih teu cocog sareng prosesor ARM Apple, sabab ayeuna aya dina béta. Upami Anjeun hoyong unduh béta kabuka dropbox munggaran ieu Pikeun prosesor ARM anjeun tiasa ngalakukeun éta via ieu link.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)