Apple Ngarilis Edisi Terbatas Beats Studio Buds pikeun Ngagungkeun Taun Anyar Asia

ketukan

Nagara-nagara Asia, sapertos Cina atanapi Jepang, diatur ku kalénder Lunar. Sareng Apple hoyong ngagungkeun éta ku ngaluncurkeun sababaraha séri terbatas produkna. Salah sahijina nyaéta Beats Studio Buds Taun Lunar. Édisi terbatas pikeun ngagungkeun Taun Macan.

Sareng pikeun padumuk Jepang, bakal aya deui kejutan anu ngarujuk kana anu énggal Taun maung. Kahiji 20.000 Jepang anu meuli iPhone on January 2 0 3 bakal nampa hiji bebas AirTag layar-dicitak kalawan macan, sarta sagala rupa promosi séjén dina bentuk kartu kado.

Apple ngalaporkeun kamari yén éta ngarencanakeun pikeun ngaluncurkeun séri terbatas headphone Beats Studio Buds anu disebut "Taun Lunar" pikeun ngagungkeun asupna Taun Anyar Macan di nagara-nagara Asia anu diatur ku kalénder lunar. Anu ti warna beureum, kalawan stripes emas kawas kulit macan.

Salaku dipedar ku parusahaan sorangan, aranjeunna bakal sadia tina January 1 2022. Aranjeunna henteu acan netepkeun hargana, tapi sakumaha anu sering kajadian sareng édisi kawates séri headphone Beats sanés, hargana bakal sami sareng Beats Studio Buds standar, 149,95 Euro di Apple Store.

Urang Jepang untung

AirTag Macan

Urang Jepang anu ngagaleuh iPhone dina 2 Januari bakal nampi Tiger AirTag ieu salaku kado.

Jepang mangrupikeun nagara sanés anu diatur ku kalénder Lunar, sareng aranjeunna ogé ngagungkeun 2022 kalayan Taun Macan. Apple parantos ngahasilkeun énggal édisi kawates AirTags kalayan layar karakter emoji Macan anu dicitak dina tonggong. Pikeun ngagaduhan salah sahiji AirTags ieu, urang Jepang kedah ngagaleuh iPhone 12, iPhone 12 mini atanapi iPhone SE dina 2 atanapi 3 Januari di nagara éta. kahiji 20.000 pesenan, bakal meunang ceuk AirTag del Tigre salaku hadiah.

Urang Jepang ogé bakal gaduh a Kampanye promosi pikeun ngagungkeun Taun Anyar Macan. Panawaran ieu kalebet kartu kado Apple tina jumlah anu béda-béda gumantung kana produk anu dibeli. Upami anjeun ngagaleuh iPhone 12, 12 mini atanapi SE, anjeun bakal nampi kartu anu hargana 6.000 yen. Upami anjeun ngagaleuh AirPods, AirPods Pro, atanapi AirPods Max, anjeun tiasa nampi kartu anu hargana dugi ka 9.000 yen. Apple Watch Series 3 atanapi SE tiasa masihan anjeun kartu anu hargana 6.000 yen. Apple iPad Pro panganyarna tiasa masihan anjeun kartu kado anu hargana 12.000 yen.

Apple ogé nawarkeun hiji kartu kado nepi ka 24.000 yen kalawan meuli Mac husus. Sareng aya ogé kartu kado tina jumlah anu béda-béda gumantung kana naha anjeun mésér Apple TV, headphone atanapi jinis alat Apple anu sanés.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)