Apple janten merek anu paling relevan pikeun konsumén pikeun taun katujuh berturut-turut

wallpaper toko apel

Sataun deui, sareng parantos 7, Apple, numutkeun konsumen Amérika, merek anu paling relevan saatos survey diantara 13.500 konsumén Amérika ngeunaan 293 merek digolongkeun kana 27 kategori.

Numutkeun Nabi, perusahaan tukangeun ulikan ieu, merek pangpentingna aranjeunna aya hubunganana (sataun deui) aranjeunna téknologi, "aranjeunna tiasa dipersonalisasi sareng ngabantosan jalma pikeun nyambung ti jalma ka jalma tanpa ninggalkeun bumi".

perusahaan berharga 2022

10 merek anu paling relevan dina 2022, dina urutan, nyaéta:

  1. apel
  2. Peloton
  3. Spotify
  4. Bose
  5. Android
  6. instan Pot
  7. PlayStation
  8. Fitbit
  9. Ted
  10. USAA

Apple tops chart urang deui. Éta terus-terusan ngabuktikeun yén éta langkung seueur tibatan telepon, jam tangan atanapi headset.

Éta pikaresepeun pikeun ningali Peloton sareng Spotify dina daptar ieu, sabab duanana perusahaan Aranjeunna teu ngaliwatan moments pangalusna maranéhanana Kiwari. Nalika Peloton bajoang pikeun tetep relevan dina dunya pasca-pandémik, Spotify parantos aya dina kontrovérsi ngeunaan podcast ekslusif na.

Nanging, Nabi optimis ngeunaan masa depan sadaya merek ieu.

Numutkeun Marisa Mulyihill, Diréktur Merek Pophet:

Naha éta alat pelacak kaséhatan anu nyayogikeun palanggan tujuan sareng tantangan kabugaran anu dipersonalisasi, atanapi layanan streaming anu ngamungkinkeun para pangguna nyiptakeun daptar puter anu sampurna, merek anu nanggung jawab konsumen kumaha sareng iraha kalibet aranjeunna meunang di sakuliah dewan.

Sanaos pandémik turun, karesep pikeun partisipasi anu didorong ku pangguna moal dileungitkeun. Pikeun tetep relevan pikeun konsumén, merek kedah mikirkeun kumaha aranjeunna tiasa nempatkeun palangganna dina korsi supir sareng nganteurkeun pangalaman anu dipersonalisasi.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.