Apple ngabatalkeun perdana Bankir ngeunaan riwayat nyiksa séks

The bankir

Sababaraha dinten ka pengker, kami ngawartosan anjeun ngeunaanpembatalan perdana resmi pilem munggaran Apple, The Banker, pilem anu dimaksud ku Apple milih Oscars of Hollywood Academy, janten éta kedah dileupaskeun di bioskop sateuacan akhir taun (perdana dijadwalkeun pikeun 6 Désémber).

Sateuacan rilis téater na, The Banker dijadwalkeun pikeun acara panutupan AFI Fest, nanging dina menit terakhir Apple mutuskeun pikeun ngumumkeun yén dibolaykeun perdana kusabab inpormasi anu parantos dipedalkeun ngeunaan putra salah saurang protagonis pilem.

Masalahna datang ngalangkungan anu béda tuduhan tina kalakuan seksual ku putra protagonis, Bernard Garrett Jr, peran anu dilakukeun ku Anthony Mackie. Alesan Apple kapaksa ngabatalkeun perdana éta nyaéta Garrett Jr mangrupikeun salah sahiji produser pilem éta.

Pilem ieu lumangsung nalika Garrett Sr. (dimaénkeun ku Samuel L. Jackson) nikah ka pamajikan kahijina, sareng sanés ka pamajikan anu kadua (anu anjeunna saleresna nikah nalika carita na diatur) sareng saha anjeunna ngagaduhan dua putri sareng saha putrana Garrett Jr dilanggar sacara séksual Numutkeun salah sahiji korban, Cynthia Garrett

Sakumaha urang tiasa maca dina The Hollywood Reporter, Cynthia negeskeun yén nyiksa séks dimimitian di awal 70an, nalika Garrett Jr kaluar tina panjara sareng tanpa kanyaho bapakna iraha waé.

Léngkah munggaran anu dilakukeun ku Apple nyaéta ngaleupaskeun nami putrana Garrett tina judul kiridit dituduh nyiksa séksual adina. Upami pilem ieu tungtungna bakal ningali cahayana, éta mangrupikeun hal anu ayeuna urang teu terang, sareng priori sigana rumit pisan, kumargi ngaleungitkeun sosok putra tina pilem bakal ningal pilem éta pincang sareng teu aya artos.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.