Apple nego dina 2020 sareng produsén suku cadang mobil Jepang

Apple Car

Dina minggu anyar, kami geus diterbitkeun artikel béda nu urang ngobrol ngeunaan exodus pagawe ti Apple Car nuju pausahaan séjén. Tapi sanajan kitu, Sigana apel nuju ngaléngkah kalawan gagasan ngawangun kandaraan timer nyetir sorangan, sahenteuna euweuh gosip sabalikna.

Numutkeun lalaki ti Nikkei Asia, dina Januari 2020, saurang karyawan Apple pendak sareng produsén Jepang Sandem, produsén suku cadang mobil sareng AC. Dina rapat éta, pausahaan ieu ngagaduhan aksés kana rencana kendaraan sareng ngabahas kabutuhan Apple pikeun ngalaksanakeun proyekna.

Sanajan kitu, alatan kasusah finansial diperparah ku pandémik COVID-19, Pausahaan Jepang naroskeun restrukturisasi hutangna ka tukang kiridit na dina Juni 2020 sareng, numutkeun Nikkei Asia, ceramah ngeunaan Apple Car parantos lirén.

pos ieu teu nanaon leuwih ti mastikeun rencana ambisius Apple Dina séktor kendaraan listrik, hiji proyék anu dina sababaraha sasih ayeuna parantos ningali seueur insinyur anu paling penting angkat ka perusahaan sanés.

Mark Gurman, nyatakeun dina ahir taun 2021, yén perusahaan anu berbasis di Cupertino hoyong naékkeun akselerator (pun intended) sareng ngaluncurkeun komitmenna pikeun kendaraan listrik di 2025, hiji tanggal overly optimistis nurutkeun angka nu gede ngarupakeun analis jeung nu miang kontinyu insinyur geus nyumbang.

Ngeunaan desain Apple Car, dina ahir taun 2021, desainer nunjukkeun dina sababaraha rendering, kumaha desain kandaraan listrik Apple bisa kasampak kawas dumasar kana patén-patén nu Apple geus didaptarkeun dina ngaranna dina taun panganyarna, desain pisan unattractive.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)