Apple ngaleupaskeun firmware béta pikeun AirPods

AirPods Pro

Sanggeus rengse keynote presentasi minggu urang WWDC 22, Apple ngarilis betas munggaran sadaya software na taun ieu. Sajauh ieu, euweuh nu anyar. Kabaruan parantos sumping ayeuna nalika perusahaan parantos ngaluarkeun versi béta tina firmware AirPods. Ayeuna aneh, sanajan geus kadua kalina anjeunna ngalakukeun eta.

Aneh sabab firmware pikeun aksésori sapertos sapasang headphone henteu kedah rumit pisan anu peryogi béta pikeun diuji pamekar. Panginten aya hubunganana sareng "Audio Spasial Khusus", novelty anu kalebet ios 16 sareng éta parantos tiasa diuji dina versi beta anu munggaran.

Apple kiwari geus kaget komunitas pamekar ku medarkeun sababaraha parentah pikeun masang firmware béta anyar tina AirPods ngaliwatan portal pamekar na. Parentah nyarios ngajelaskeun yén pamekar kedah nyapasangkeun AirPods sareng iPhone teras nganggo Xcode 14 beta dina Mac pikeun ngaktifkeun pilihan "pre-release beta firmware" dina bagian "AirPods Testing".

Anu ti Cupertino ogé ngajelaskeun yén AirPods tiasa nyandak dugi ka horas 24 pikeun ngapdet saatos ngaktipkeun pilihan ieu dina Xcode. Pikeun masang firmware béta sapertos dina AirPods, iPhone, iPad, atanapi Mac éta dipasangkeun kedah ngajalankeun iOS 16, iPadOS 16, atanapi macOS 13 dina vérsi béta awal.

Éta ogé penting pikeun nyaho yén firmware béta ieu ngan sadia pikeun AirPods generasi kaduaéta AirPods generasi ka-XNUMXéta AirPods Pro jeung AirPods Max. AirPods generasi kahiji teu acan nampi apdet, sahenteuna pikeun ayeuna. Éta ogé henteu dipikanyaho warta naon anu dibawa ku pembaruan tés ieu.

Nguji Audio Spasial Adat

ios16

Panginten fitur énggal ieu ios 16 kedah disalahkeun pikeun béta firmware AirPods énggal.

Anu kami terang nyaéta yén ios 16 ngenalkeun fitur énggal anu disebut "Audio Spasial Adat» anu ngagunakeun kaméra TrueDepth iPhone pikeun nyiptakeun "profil pribadi" kanggo audio spasial, janten panginten firmware béta AirPods énggal aya hubunganana sareng fitur énggal ieu.

Taun ka tukang, Apple parantos mimiti ngaluarkeun firmware béta pikeun AirPods anu ngaktifkeun audio spasial pikeun FaceTime sareng réduksi bising ambient pikeun pangguna anu ngajalankeun iOS 15 beta. Nanging, sapertos beta sateuacana, teu aya cara pikeun "maksa" AirPods uih deui ka firmware resmi.

Janten saatos dipasang dina AirPods, software béta teu bisa dihapus. Alat sapertos kitu bakal terus ngajalankeun parangkat lunak ieu dugi ka vérsi parangkat lunak anu diropéa dileupaskeun ka sadaya pangguna. Samentawis waktos, anjeun bakal otomatis nampi apdet parangkat lunak beta tambahan. Panasaran, mamang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.