Apple nguji sahenteuna salapan Mac anu béda sareng chip M2

M2

Tes henteu eureun sareng Apple henteu hoyong tinggaleun dina balapan pikeun ngaluncurkeun komputer rasio kualitas / harga pangsaéna dina pasaran. Nganggap yén penjualan komputer Apple parantos ningkat dibandingkeun sareng merek-merek sanés, nyatana éta ngan ukur hiji-hijina anu ningkat bari sésana ngirangan jumlah penjualan éta, Apple henteu hoyong istirahat dina laurels sareng gosip nunjukkeun yén perusahaan Amérika ngalaksanakeun tés di nepi ka sahanteuna 9 Mac béda, sakabéh éta kalayan chip M2.

Salaku dituduhkeun ku BloombergApple sacara internal nguji sababaraha varian chip M2 generasi saterusna sareng Mac anu diropéa anu bakal dilengkepan ku aranjeunna. Bloomberg ngandelkeun pernyataan ti sababaraha pamekar. Aya "sahenteuna" salapan Mac anyar dina pamekaran anu dianggo opat chip M2 béda anu panerusna chip M1 ayeuna.

Apple damel dina alat-alat anu nganggo chip M2 Standar, Pro jeung versi Max sareng panerusna M1 Ultra, kalayan mesin-mesin ieu didamel:

  • hiji MacBook Air kalayan chip M2 anu ngagaduhan CPU 8-inti sareng GPU 10-inti.
  • Un Mac mini kalawan chip M2 sarta varian kalayan chip M2 Pro.
  • Un MacBook Pro Éntri-tingkat 13 inci kalawan chip M2.
  • Modél tina MacBook Pro 14 inci sareng 16 inci sareng chip M2 Pro sareng M2 Max. Chip M2 Max gaduh GPU 12-inti sareng GPU 38-inti, sareng mémori 64GB.
  • Un Mac Pro nu bakal kaasup panerusna M1 Ultra dipaké dina Mac Studio.

apel ogé geus diuji versi M1 Max tina Mac mini, Tapi sékrési Mac Studio bisa nyieun alat saperti kaleuleuwihan, jadi Apple bisa lengket jeung M2 jeung M2 Pro chip lamun model mini tungtungna nilik apdet. Numutkeun kana Bloomberg, tés internal mangrupikeun "léngkah konci" dina prosés pamekaran, sareng anjeunna nunjukkeun éta éta komputer bisa dileupaskeun dina bulan datang.

Naha urang bakal ningali aranjeunna dina Juni?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.