Apple nutup langkung seueur toko kusabab pandémik

masker

Minggu ieu Apple parantos ditutup samentawis tujuh langkung toko di AS jeung Kanada. warta goréng, teu ragu. Sareng sanés pikeun Apple, sabab éta sanés kemunduran anu serius pikeun aranjeunna nutup samentawis sababaraha Toko Apple na, atanapi pikeun kami, sabab panutupanana toko Houston henteu penting pisan pikeun kami.

Tapi éta warta goréng kusabab latar tukangna. Éta Apple samentawis nutup sababaraha toko na di AS deui hartosna yén coronavirus bagja datang deui kana beban, nalika urang geus panginten urang geus meunang perang, berkat vaksin. Sareng éta mangrupikeun warta anu goréng.

Sababaraha dinten ka pengker urang mairan yén lampu peringatan beureum parantos hurung di AS Apple parantos ditutup tres tina Toko Apple na di Amérika Kalér sareng Kanada kusabab bagja COVID-19. Hal goréng, urang pikir.

Sareng ayeuna panutupanana Apple Stores ngalegaan ka langkung seueur daérah AS Minggu ieu, tujuh toko deui parantos murag. Tanpa ragu, warta pisan goréng. Nalika urang parantos ngira yén berkat vaksin perang ngalawan coronavirus bagja dimeunangkeun, varianna parantos muncul omicron sareng inféksi parantos ningkat deui, sareng ayeuna, diantara anu parantos divaksinasi. Musibah.

varian anyar ieu geus supposes a 3% tina kasus COVID di AS sareng merhatikeun tingkat contagionna anu luhur, bahkan dina jalma anu parantos divaksinasi, ukuran larangan énggal direncanakeun dina perkebunan Amérika Kalér anu béda, sareng saalam dunya. Urang balik ka tukang.

Tujuh toko anu Apple parantos ditutup minggu ieu nyaéta Dadeland di Miami, Gardens Mall di Palm Beach, Lenox Square di Atlanta, Highland Village di Houston, Summit Mall di Ohio, Pheasant Lane di New Hampshire sareng Apple Store di Kanada. Jeung pasti dina sababaraha poé ka hareup aranjeunna bakal neruskeun nutup langkung Apple Store. Wanci goréng deui.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.