Chrome beta 94 nambihan WebGPU API kalayan dukungan pikeun Metal

Logam 2 Top

Versi anyar anu bakal diluncurkeun Google tina browser Chrome na bakal nambihan, salian ti paningkatan umum dina stabilitas sareng kaamanan, dukungan pikeun WebGPU API énggal anu bakal ngagentos WebGL komo Apple's API API bakal tiasa diaksés.

Chrome 94 diperkirakeun nambihan WebGPU API kalayan dukungan Metal ogé dijelaskeun ku perusahaan éta sorangan dina blog resmina na minggu ieu. WebGPU mangrupikeun API grafik anu énggal sareng langkung canggih anu bakal dianggo pisan pikeun GPU, ngamungkinkeun pangguna kéngingkeun langkung seueur tina rendering dina situs wéb sareng aplikasi.

Jantenkeun tugas langkung gampil sareng streamline prosés dina Chrome

Beda utama WebGPU ti API akselerasi grafik wéb sanésna nyaéta API anyar dumasar kana téknologi asli alat, sapertos anu dianggo ku Apple anu disebat Metal, Microsoft's Direct3D atanapi standar buka Vulkan. Metal mangrupikeun API anu diwanohkeun ku Apple di 2014 anu ngamungkinkeun aksés ka pakakas GPU pikeun ngawangun aplikasi dina iOS, macOS, sareng tvOS. Bisi wae, naon anu aranjeunna hoyong laksanakeun kalayan paningkatan ieu nyaéta ngalancarkeun prosés kalayan Chrome.

Pelepasan akhir Chrome 94 bakal ngaktipkeun WebCodecs, anu mangrupikeun API sanés anu dirancang pikeun ningkatkeun panyandian sareng panyandian pidio sacara langsung. Perbaikanna rada pikaresepeun pikeun pangguna Chrome dina Mac, salian ti sungut Cupertino parantos nawiskeun aksés pamekar pikeun WebGPU API dina wéb wéb Safari na ngalangkungan versi panganyarna tina Safari Technology Preview.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.