MacBook Air anyar Apple pikeun ngamimitian usum panas produksi 2022

MacBook

Numutkeun ka analis terkenal Ming-Chi Kuo, produksi massal ti MacBook Air anyar Apple éta jelas nunjukkeun mimiti dina usum panas taun payun. Ieu ngandung harti yén urang moal ngagaduhan parobahan dugi ka usum panas.

Kuo nyarios yén produksi MacBook Airs énggal ieu dipiharep dugi ka akhir taun kuartal kadua atanapi kuartal katilu mimiti 2022. Alat-alat anyar ieu sacara logis bakal ngagaduhan prosesor anu langkung kuat tibatan anu urang ayeuna, salian ti manajemén sumberdaya énergi anu langkung saé, ningkatkeun otonomi.

Lila pisan ningali MacBook Air énggal ieu numutkeun kuo

Modél MacBook Air anu pangpayunna sareng prosesor M1 dileupaskeun Nopémber 2020 kamari janten urang sadayana tiasa mikir yén taun ayeuna parobihan prosesor bakal dimaenkeun ayeuna ... Numutkeun catetan anu diterbitkeun ku analis sareng direplikasi ku média sapertos AppleInsider, perusahaan Cupertino moal ngaluncurkeun MacBook Air énggal dugi ka usum panas taun hareup. Bagian tina masalah bakal kakurangan komponén. Masalah komponénna langkung mendesak tibatan sigana sareng éta sababna aranjeunna kedah nginum obat peluncuran Mac anyar.

Sadayana nunjukkeun yén taun ayeuna urang bakal gaduh modél MacBook Pro 14 sareng 16 inci anyar, janten saatos tim ieu sumping, teu aya deui modél portabel Apple anu bakal diluncurkeun. Dina tiap hal Kami tinggaleun mikir naha urang bakal ningali iMac anyar taun ayeuna sareng prosesor Apple tapi layar 27 atanapi 28 inci sapertos anu dilakukeun ku iMac anu langkung alit.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)