Jony Ive nyumbangkeun £ 100.000 kanggo nyiptakeun kebon sakola

Jony Ive

Ayeuna parantos langkung ti 6 bulan ti saprak Jony Ive ngumumkeun yén anjeunna ninggalkeun Apple pikeun saé, perusahaan dimana anjeunna parantos dewasa sareng parantos janten sosok penting desain anu anjeunna ayeuna. Anjeunna ayeuna ngajalankeun perusahaan desain LoveForm, sanaos sakumaha anu dinyatakeun dina pernyataan angkatna, bakal tetep dianggo pikeun Apple.

Warta panganyarna anu aya hubunganana sareng Ive dipendakan dina Daily Mail, anu nyiptakeun kampanye "Janten malaikat dina tangkal." Kampanye ieu ditujukeun ka ngebon di sakola-sakola Inggris Sareng éta parantos ngagaduhan opat tokoh bisnis anu masing-masing nyumbang £ 100.000, kalayan Ive janten anu terakhir ngiringan.

Hatur nuhun kana 400.000 pon anu parantos diangkat, 4.000 kebon tiasa didamel di sakola-sakola di saluruh nagara. Salian Jony Ive, Richard Caring, Lord (Alan) Sugar sareng pangusaha anonim parantos nyumbang kana proyék anu saé ieu ku nyumbangkeun masing-masing 100.000 poundsterling.

Alesan naha kuring parantos nyatakeun parantos nyumbangkeun jumlah ieu pikeun ngabantosan ngadamel kebon di sakola sabab "saé pisan diajar sareng nyiptakeun."

Abdi resep tangkal sareng mangtaun-taun, kuring naék na, tuang buahna, murag tina éta, sareng melak saloba-hiji kuring. Ogé, kuring resep linggih dina tempat teduh na. Salah sahiji ideu dasar tina desain Apple Park nyaéta nyiptakeun héktar taman sareng kebon. Tiasa nyumbang kana proyék anu caket kana haté kuring luar biasa.

Antara daérah pedalaman Apple Park (khusus pikeun pagawé) sareng daérah anu aya di sakurilingna (kabuka pikeun umum), éta Apple Park ngagaduhan langkung ti 9.000 tangkal anu langkung ti 300 jinis, sadayana asli ti daérah éta. Salila pangwangunan Apple Park, Apple dimonopolikeun sadayana stok toko tangkal di ampir nagara.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.