Kacamata AR Apple bakal mawa lénsa Pancake nurutkeun analis Kuo

Kacamata AR

Urang balik jeung rumor ngeunaan kacamata AR anyar nu Apple intends pikeun ngajalankeun di ahir taun hareup jeung banjir pasar jeung maranehna dina awal 2023. Sahenteuna éta naon analis Kuo nyebutkeun jeung urang geus nyaho yén dina prediksi na anjeunna biasana meunang. éta leres. Leres yén dina kasempetan éta bingung tapi henteu seueur, janten iraha waé anjeun ngadamel prediksi éta hadé pikeun tumut kana akun. Dina kasempetan éta anjeunna masihan urang data anyar ngeunaan kumaha ieu gelas ar ti parusahaan Amérika bakal kabentuk.

Kacamata AR Apple anu ditunggu-tunggu sigana bakal ngawujud. Sahenteuna dina kertas, sabab kami geus teu katempo prototipe wae malah kirang urang gaduh konfirmasi ti parusahaan Amérika lamun bener dipake dina proyék ieu. Ayeuna sadayana dumasar kana téori sareng rumor anu diluncurkeun, seuseueurna, tangtosna, ku analis Kuo. Nyatana, urang tiasa nyebatkeun yén ayeuna anjeunna dialungkeun kana kolam renang nyarios yén lénsa tina kacamata énggal bakal Jenis Pancake.

Dina catetan panalungtikan sareng TF International Securities, Kuo nyarios yén headphone Apple bakal nampilkeun dua "lénsa Pancake 3P," anu gaduh desain narilep anu ngamungkinkeun cahaya dipantulkeun deui sareng mudik. antara layar jeung lénsa. Desain ieu tiasa ngamungkinkeun Apple ngaluncurkeun kacamata AR anu langkung kompak sareng langkung hampang.

Tangtosna, éta mangrupikeun masalah ngantosan urang ngadeukeutan tanggal peluncuran gelas, anu numutkeun analis bakal aya dina ahir taun 2022 sareng dina kasempetan éta urang pasti bakal gaduh inpormasi anu langkung rinci sareng aman ngeunaan kumaha aranjeunna. bakal, harga jeung ciri séjén nu urang paduli. Tapi pikeun ayeuna sareng sajauh anu urang terang, urang kedah émut éta Éta bakal mahal pisan tapi didamel tina bahan sareng kinerja anu pikaresepeun. 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)