Kami ngajarkeun anjeun ngalereskeun perpustakaan upami éta masihan anjeun masalah dina Poto

aplikasi-poto-osx

Aplikasi Poto anu parantos aya sareng urang bari biasana tiasa sampurna tapi ti jaman ka jaman kagagalan anu teu disangka-sangka tiasa kajantenan mimitian ti henteu tiasa aksés kana poto anu tangtu, impor poto anu gagal, gambar leutik anu leungit ... bahkan dugi ka aplikasi janten beku lengkep, teu ngagaduhan pilihan tapi nutup deui sareng ngajalankeunana deui, ngarepkeun yén sadayana tiasa saé.

Upami urang mendakan salah sahiji bug ieu dina masalah manajemén perpustakaan, éta tiasa diaktipkeun sacara manual ngalereskeun perpustakaan poto naon waé sareng yén dina kaseueuran kasus éta bakal cekap pikeun ngungkulan masalah. Nanging, sanaos ngalereskeun perpustakaan kedahna ngalereskeun masalah-masalah kasebat, mangrupakeun ide anu saé pikeun nyadangkeun Mac sareng perpustakaan poto na ka Time Machine atanapi program anu biasa anjeun sateuacan ngamimitian ngalereskeun.

Perbaikan-poto-perpustakaan-poto-0
Pikeun ngalaksanakeunana, urang ngan saukur bakal kaluar poto upami aplikasi dibuka sareng urang bakal ngajalankeun deui tapi waktos ieu nahan kenop Cmd + Alt sateuacan ngeklik ikon Poto. Sakali kami ngajalankeun program éta, pesen bakal muncul dina aplikasi éta sorangan pikeun mastikeun yén perpustakaan poto kami bakal dilereskeun.

Salajengna kami bakal pencét kana Perbaikan sareng kami bakal ningali palang kamajuan di handapeun anu bakal nyandak langkung atanapi kirangs gumantung kana kagancangan prosés pakakasna, ukuran perpustakaan, sareng seueur faktor sanésna. Upami saatos perbaikan ieu urang tingali yén kami henteu acan tiasa ngungkulan masalahna, urang tiasa nganggo iPhoto deui dina tempatna sareng ngalaksanakeun operasi anu sami pikeun ngalereskeun perpustakaan dina aplikasi éta sateuacan migrasi perpustakaan deui ka Poto sakumaha anu kami jelaskeun dina entri anu sanés ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

17 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Julian cenahna

    Kuring gaduh patarosan, kuring gaduh masalah anu sami sareng Iphone 4, perpustakaan henteu kabuka, kuring henteu terang naon anu kedah dilakukeun

  2.   Andrea cenahna

    Abdi gaduh masalah, perpustakaan kuring henteu nutup, kuring nampi pesen anu nyatakeun nutup perpustakaan tapi kuring ngantosan lami pisan pikeun nutup na teu nanaon. Abdi henteu terang naon anu kedah dilakukeun, anu paling parah nyaéta upami henteu nutup, kuring henteu tiasa mareuman komputer kuring.

  3.   rocio cenahna

    Abdi gaduh masalah, perpustakaan kuring henteu nutup, kuring nampi pesen anu nyatakeun nutup perpustakaan tapi kuring ngantosan lami pisan pikeun nutup na teu nanaon. Kuring henteu terang naon anu kedah dilakukeun, hal anu paling parah nyaéta upami henteu nutup abdi moal tiasa mareuman komputer kuring

  4.   Raul rodriguez cenahna

    Abdi gaduh masalah, perpustakaan kuring henteu nutup, kuring nampi pesen anu nyatakeun nutup perpustakaan tapi kuring ngantosan lami pisan pikeun nutup na teu nanaon. Kuring henteu terang naon anu kedah dilakukeun, hal anu paling parah nyaéta upami henteu nutup abdi moal tiasa mareuman komputer kuring

    1.    nganjang cenahna

      Éta ogé kajantenan kuring, kuring henteu terang naon anu kedah dilakukeun

  5.   ariel mariani cenahna

    Halo, aplikasi Poto henteu kabuka, naon anu kedah dilakukeun dina hal ieu?
    Nuhun rerencangan.

  6.   NACHO cenahna

    Aplikasi poto henteu kabuka pikeun kuring ogé sareng kuring parantos nyandak kana sababaraha situs sareng aranjeunna henteu ngawartosan naon anu lumangsung hatur nuhun

  7.   Luis Vega cenahna

    Saé pisan, éta parantos ngalayanan kuring. Salam

  8.   jaime alfredo escobar lillo cenahna

    halo, kuring gaduh masalah ageung. Ngadamel perpustakaan poto, kamari kuring nyandak file sareng dinten ayeuna teu aya file anu némbongan! Éta henteu dina kertas, kuring mariksa Mesin Waktos didamel deui, kuring henteu tiasa ngaksésna ogé. Naon anu kuring tiasa lakukeun ?? kanggo ayeuna kuring curiga yén aranjeunna kedah disumputkeun di luar sana sareng kuring henteu kaleungitan aranjeunna. Punten bantosan!

  9.   Pablo lopez cenahna

    Halo Kuring kéngingkeun poster ieu »Poto kedah ditutup sabab perpustakaan henteu sayogi atanapi data na parantos rusak» naon anu kuring tiasa lakukeun?

    1.    Anéli cenahna

      Halo, kuring parantos ngajawab éta upami anjeun badé ngalangkungan email abdi atanapi anu sanés sareng kuring bakal ngabantosan anjeun pikeun méréskeunana

  10.   Sergio cenahna

    Abdi parantos Mac mangtaun-taun sareng kuring gaduh sababaraha ... tapi perpustakaan poto siga sampah ka kuring, punten. Sok diblokir. Kuring kedah ngabagi kana sakumpulan (kuring gaduh sakitar 80 gb ayeuna) sareng ti 20 éta mangrupikeun masalah pikeun ngatasi éta dina mac panganyarna kuring. Ngawangun deui sareng sajabana ... Sigana mah langkung saé ngan ukur nyimpen periode file.

  11.   Laura cenahna

    Abdi gaduh masalah sareng iPhone 6 kuring, kuring ngagaduhan perpustakaan poto aktip sareng kuring henteu hoyong deui, masalah janten tiasa ngabagi poto kuring, naha muncul bunderan anu nyatakeun ngalereskeun sareng ti dinya éta henteu kajantenan , sami upami kuring henteu ngagaduhan sinyal Wi-Fi poto kabur na handapeun tanda. Kuring parantos nga-pulihkeun deui sareng kuring nyimpen cadangan iCloud deui naha éta henteu ngahargaan sadaya poto kuring, tapi teras-terasan sami, langkung saé nganonaktifkeunana sareng éta nyatakeun yén dina 30 dinten sadayana bakal dihapus sareng kuring henteu hoyong mupus poto-na, Abdi henteu terang deui kumaha ngalakukeun The photo library mangrupikeun kalepatan super, kuring langkung resep henteu ngagaduhan dukungan pikeun nanaon tibatan berjuang sareng ieu, naon anu kuring tiasa laksanakeun?

  12.   Alessia cenahna

    Halo! Peuting kuring mindahkeun poto kuring tina hapé kana perpustakaan poto sareng macbook kuring, perpustakaan poto dibuka kalayan saé. Teras kuring hoyong ngalihkeun 900 poto kuring ka USB sareng éta henteu tiasa dimuat, kuring nutup perpustakaan ku ide dibuka deui pikeun ngamimitian operasi deui tapi éta beku dina "nutup poto perpustakaan" sareng ayeuna éta henteu kabuka! Naon anu kuring kedah lakukeun? Abdi henteu hoyong leungit sadaya poto goréng anu kuring simpen dugi ka ayeuna!

  13.   Tenis murni cenahna

    Abdi ogé henteu tiasa ngantunkeun perpustakaan, punten, naon anu kuring tiasa lakukeun?

  14.   Juan Carlos Menendez cenahna

    Abdi gaduh masalah sareng perpustakaan poto; Nalika nyobaan mukakeunana, nembongan «nutup perpustakaan poto», parantos sababaraha dinten teu jalan; éta kajadian saatos ngamutahirkeun parangkat lunak ka SIERRA, naha anjeun tiasa ngabantosan kuring?
    Gracias

  15.   Peks cenahna

    Hai urang, kuring ngan ukur ngaco pisan kana komputer. Kuring ngamimitian ngahapus seueur file kumargi panyimpenan kuring dina bagian "anu sanés" parantos ampir sadayana mémori kuring. Faktanya nyaéta ayeuna kuring henteu tiasa muka aplikasi poto, éta nyarios yén kuring kedah masang deui aplikasi éta. Naha aya anu tiasa ngabantosan abdi?