Apple ID, kumaha upami urang hilap kana jawaban kaamanan?

cageur-sandi

Kumaha upami urang hilap jawaban kana patarosan kaamanan Naon anu ngajantenkeun urang nempatkeun Apple di toko aplikasi na? Ieu anu ditaros ku hiji kenalan kuring nembé sareng éta sababna kuring hoyong bagikeun ka anjeun sadayana solusi pikeun "masalah" ieu, ku cara éta kami bakal terang kumaha polahna upami kajadian ka urang.

Kawilang anyar, Apple ngarobih cara urang tiasa aksés kana akun iTunes kami (langkung dikenal salaku ID) pikeun ngarobihna, ngarobihna atanapi ngan saukur nambihan alamat email anu anyar, dina parobihan ieu nambihan tilu "patarosan kaamanan" kanggo tiasa ngadamel parobihan ieu, sareng lumrah anjeun tiasa hilap.

Tong hariwang, anjeun moal janten anu mimiti kajantenan sareng anjeun moal janten anu terakhir. Pasti nalika ngalakukeun parobihan ieu sababaraha bulan ka pengker, urang teu émut naon jawaban urang nempatkeun kana patarosan umum anu ditaros. Nya, ayeuna anjeun bakal nyarios, kuring moal émut kana jawaban anu kuring nempatkeun ogé! Hayu urang parios:

Urang lebetkeun https://appleid.apple.com/ atanapi tina halaman pangrojong Apple Store Online teras pencét dina Atur Apple ID anjeun:

candak-password-store

Sakali alamat email sareng kecap akses tina akun kami parantos dilebetkeun, urang badé ngencét Sandi sareng Kaamanan:

meunangkeun-password-store-2

 

Ieu dimana anjeunna naroskeun ka kami pikeun ngajawab kana dua tina tilu patarosan anu aranjeunna tanyakeun ka kami sababaraha bulan ka pengker, ogé upami urang terang waleranna urang moal ngagaduhan masalah, tapi kumaha upami urang henteu terang aranjeunna? Ti dieu urang gaduh dua pilihan:

  • Upami anjeun nyetél akun surélék ngareset, anjeun bakal ngagaduhan pilihan di handap meunangkeun-password-store-1
  • Nelepon Apple langsung atanapi ngahubungi anjeun jasa bantosan

meunangkeun-password-store-3

Boh tina dua pilihan ieu, urang bakal ngalereskeun masalah gancang. Upami anjeun ngonpigurasikeun akun anjeun nganggo email pamulihan, anjeun bakal nyimpen teleponna (sanaos gratis) sareng anjeun tiasa méréskeun éta langkung gancang, tapi upami pilihan anjeun nyauran Apple kusabab anjeun henteu ngonpigurasikeun email pamulihan, éta moal nempatkeun anjeun aya masalah sareng Nuturkeun sababaraha léngkah saderhana ku panaséhat dina tungtung telepon anu sanés, anjeun bakal langsung ngumbar masalah.

Inpormasi lengkep - Mimiti iMac "Direnovasi" di Toko Amérika


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

46 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   opapp cenahna

    sareng upami kuring henteu ngagaduhan pilihan pikeun resblaser tapi upami kuring gaduh akun email pangadegan ???

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Pilihan éta aya dina kecap akses sareng kaamanan. Turutan tutorial anjeun kedah angkat.

      Wasalam

  2.   Jordi Giménez cenahna

    Anjeun tiasa teras nelepon pikeun ngirim email deui. Naha anjeun katingali dina spam sareng naon?

    Wasalam

  3.   Ann cenahna

    Kuring henteu ngagaduhan pilihan pikeun ngareset sanaos kuring nuturkeun sadaya léngkah dina tutorial sareng kuring ngagaduhan email anu kadua

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Masih anéh yén pilihan ann henteu kaluar, cobian nelepon Apple sareng kuring yakin aranjeunna bakal ngumbar sakedap.

      Wasalam

  4.   Luis Pantoja cenahna

    Dupi anjeun henteu tiasa ngawartosan naon anu kudu dilakukeun tanpa nyauran apel?

  5.   Luis Pantoja cenahna

    sareng anjeun teu tiasa ngawartosan naon anu kudu dilakukeun tanpa nyauran apel? iraha kuring henteu gaduh email resét ieu?

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Punten hapunten Luis, tapi kuring henteu terang cara séjén pikeun ngalaksanakeunana.

      salam

      1.    Santiago cenahna

        Halo, kumaha kabarna? Nami abdi Santiago sareng kuring cicing di Peru, kuring ngagaduhan masalah anu sami sareng kuring parantos nyobian ngahubungi Layanan Téknis Apple sareng aranjeunna ngawartosan yén jasa éta henteu sayogi, punten upami anjeun tiasa ngadamel Apple tiasa ngalakukeun éta kanggo anjeun. nelepon sareng kuring masihan inpormasi lengkep kuring, ngan ukur pikeun nyandak jawaban tina 3 patarosan kaamanan Apple kuring, salaku bonus kuring bakal masihan anjeun albeum anu sateuacanna parantos dipésér di itunes Store «Jose jose - In good kali sareng anu goréng ", kuring ngantosan waleran anjeun, hatur nuhun.

  6.   Max cenahna

    Hiji patarosan:

    Kuring teu gaduh email pamulihan sareng kuring teu émut salah sahiji résponna.
    Kuring parantos mariksa halaman apel (Mexico) tapi aya sababaraha nomer telepon

    Sareng kuring henteu terang anu mana anu kuring kedah nyauran

    Naha aya telepon anu dianggo atanapi naha aya anu khusus pikeun masalah sapertos kieu?

    Hatur nuhun.

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Hai Max, dina prinsipna anjeun kedah nyauran saha waé anu ngadukung tapi upami salah sahiji diantarana bébas, cobian anu éta. Di Spanyol 900 anu gratis, kuring henteu terang naon di Mexico

      Salam.

  7.   Hejmg cenahna

    Kuring gaduh patarosan, masalah kuring nyaéta kuring ngarobah kecap akses tapi sigana kuring kuring salah nyerat sareng kuring henteu tiasa deui ngalebetkeun akun abdi tapi kuring ogé henteu émut patarosan kaamanan anu kuring tiasa naroskeun

  8.   mario cenahna

    Kumaha upami di nagara kuring, anu Kosta Rika, teu aya tempat kanggo nelepon, abdi henteu terang dimana nomerna atanapi naon ????

  9.   Carlos cenahna

    Hei, kuring henteu kéngingkeun éta pikeun ngarobih waleran sapertos ditu naon? Punten bantosan mangga

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Naha anjeun nuturkeun léngkah dina tutorial? Anjeun lebet ti dieu: https://appleid.apple.com/

      Wasalam

      1.    Karen gtz cenahna

        Hapunten anu kasulitan, tapi kuring parantos dugi kana kasabaran sareng hoyong miceun laptop kuring tina jandéla.
        Tingali, kuring parantos nyobian langkung ti lima jam pikeun émut waleranna, tapi kuring ngan saukur mopohokeunana. Nelepon Dukungan Téknis sanés pilihan sabab telepon di imah kuring teu damel salami dua minggu sareng nelepon tina anu langkung pribadi sapertos telepon sélulér sigana mah. Janten kuring nyobian méréskeun masalah ku cara sanés, kuring parantos maca deui tips anu ditawarkeun ku Dukungan Téknis dina halaman apelna, tapi éta nyéépkeun kuring di ditu. Anu disatujuan ku aranjeunna sareng prosedur anjeun nyaéta yén kuring peryogi email nyalametkeun, tapi kuring henteu terang kumaha cara nambihan kana akun. Kuring nyobian nambihan "email alternatip", tapi kuring yakin yén ieu sami sareng anu nyalametkeun sahingga kuring henteu ngagaduhan pilihan pikeun ngarobih patarosan / waleran kaamanan anu katingali ku anjeun.
        Janten kuring nyungkeun bantosan kuring, kumaha kuring nambihan email panyelamat anu disebut tadi? Naha sami sareng alternatipna? Kecap moal ngajelaskeun sabaraha anjeun bakal ngabantosan kuring upami anjeun ngajawab patarosan éta. Salam.

        1.    Jordi Giménez cenahna

          Hiji-hijina jalanna nyaéta ku nyauran dukungan téknis sareng saatos ngajawab sadaya inpormasi pribadi anu dipénta, aranjeunna bakal ngareset kata sandi anjeun sareng anjeun tiasa nambihan alamat email kanggo waktos anu payun.

          Wasalam

  10.   Julia cenahna

    Hanjakalna, email na henteu dugi ka kuring sapertos nembongan henteu ditelepon 🙁

  11.   chinodwdrums cenahna

    masalahna mah nyaéta mail penyelamat kuring henteu tiasa dianggo deui sareng kuring henteu tiasa lebet ngalebetkeun mail na supados masihan solusina

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Chinodwdrums anu saé, sigana solusi anjeun nyaéta nyauran Apple sareng ngalaporkeun masalahna.

      Wasalam

  12.   Adris cenahna

    Halo, kumaha ngeunaan Maséhi kuring ti Mexico sareng di Peru dimana kuring cicing ayeuna, kuring nuju ngagaleuh iPhone sareng hilap waleranna sareng naroskeun sabab éta mangrupikeun anu mésér munggaran kuring dina alat ieu, aranjeunna badé nandaan masalahna nyaéta di dieu kuring teu ngagaduhan sinyal sareng pilihan Peru ngan ukur nyatakeun yén éta komunikasi sareng operator AYUDA POR FIS: '(

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Saé Adris, hiji-hijina cara pikeun ngahubungi Apple atanapi angkat ka toko tempat anjeun ngagaleuh alatna sareng sina ngatur manajemén. Naha anjeun nyobian ngalaksanakeunana online? http://www.apple.com/support/country/

  13.   Jacqueline cenahna

    Hai Kuring nyiptakeun akun énggal dina hotmail pikeun nyiptakeun id énggal pikeun lebet toko anu sanés tapi kuring henteu émut naon email utamana sareng waleran kana patarosan ogé. Kuring ngan ukur gaduh email pamulihan. Tapi kuring henteu terang naon anu kedah dilakukeun sareng éta, sabab upami kuring asup ka App Store ku mail recovery, éta bakal nyiptakeun ID anyar kanggo kuring sareng kuring kedah lebet anu kuring hilap! Naha anjeun terang naon anu kuring tiasa lakukeun

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Hai Jacqueline, anjeun kedah terang naon emailna pikeun Hotmail ID anu énggal. Upami anjeun henteu émut kana email utama, email pamulihan henteu gunana.

      Wasalam

  14.   Josue cenahna

    Salam, postingan saé. Abdi gaduh patarosan, naha mungkin ngarobih email cadangan kanggo ngareset kata sandi? Salam.

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Saé Josue sareng hatur nuhun parantos maca, leres, upami dimungkinkeun pikeun ngarobih email éta ku aksés kana ID Apple anjeun tina pilihan 'Atur akun'

      Wasalam

  15.   Ciria cenahna

    Kuring ngagaduhan masalah, kuring henteu émut patarosan kaamanan kuring, kuring ngirimkeun ka email sababaraha kali sareng teu aya anu kantos sumping sareng kuring henteu ngagaduhan pilihan kanggo nelepon atanapi nomer telepon. Bantosan punten😭😭😭😭😭 greet greet !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !!

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Halo Ciria, naha anjeun ningali spam tina akun éta? anjeun bakal mendakan telepon apel didieu http://www.apple.com/support/country/ gumantung kana nagara dimana anjeun cicing.

      Wasalam

  16.   Juan Pablo cenahna

    Hai Jordi Gimenez, kuring gaduh patarosan: naon anu lumangsung upami kuring hoyong mulangkeun akun icloud tapi dina akun anu sanés id ap?

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Hai Juan Pablo, kuring henteu yakin naha kuring henteu kantos ngalakukeun éta tapi kuring mikir yén unggal Apple ID numbu ka akun iCloud, janten anjeun henteu tiasa.

      Wasalam

  17.   Alin cenahna

    Punten, tapi kumaha upami kuring dina tablet sareng teu aya anu némbongan ti titik mimiti anu anjeun pasihkeun ka kami, "atur" henteu némbongan sareng kuring hoyong pisan ngaunduh gim, punten, upami anjeun masihan nomer ID Apple pikeun bantosan ambéh aranjeunna tiasa ngabantosan kuring atanapi upami anjeun ngagaduhan ideu anu sanés ??? Hatur nuhun mugia anjeun ngabantosan abdi

    1.    Alin cenahna

      Anjeun bakal masihan kuring bungah pisan upami anjeun ngabantosan kuring

      1.    Jordi Giménez cenahna

        Hai Alin, abdi ngartos yén anjeun nyobian tina tablet? Tutorial ieu dilakukeun tina komputer. Telepon Apple nyaéta: http://support.apple.com/kb/HE57?viewlocale=es_ES

        Salam 😉

        1.    Alin cenahna

          Hatur nuhun pisan hatur nuhun hatur nuhun

  18.   JOSOS OSOIRO cenahna

    Salam kuring nyerat email abdi salah nalika abdi hoyong nga-install naon .. sareng naroskeun kuring pikeun mastikeun tiasa asup .. naon anu kuring lakukeun

  19.   Dabiel cenahna

    Halo, kuring ti Peru sareng kuring ngagaduhan masalah anu sami, éta janten anu mésér munggaran kuring sareng aranjeunna naroskeun ka kuring pikeun patarosan kaamanan tapi kuring henteu émut aranjeunna sareng kuring parantos nyobian ngusahakeun deui, kuring ngagaduhan pilihan tapi teu nanaon sumping atanapi spam, naon anu kuring tiasa laksanakeun?

  20.   Julio Bolaños cenahna

    Dinten kapengker ID Apple kuring dipaling sareng éta penting pisan pikeun kuring nalika kuring nyarios langsung atanapi nelepon dukungan téknis didieu di Vénézuéla teu aya nomer anu kuring pikir siga kuring ngarepkeun réspon anu gancang

  21.   CHAVA DURAN cenahna

    Q TQL, Enya upami anjeun tiasa ngabantosan ID abdi parantos diblokir, kuring henteu tiasa ngasupan pasword sareng kaamanan sabab éta henteu masihan kuring pilihan éta ngan ukur ngawartosan kuring yén id kuring parantos diblokir, kuring bakal masangkeun deui pasword upami kuring dilakukeun ku MAIL HENTEU TEU MÉRÉKEUN OPSI SIA. Abdi teu tiasa nampi mail sareng upami kuring ninggalkeun jawaban anu aman éta nyatakeun yén inpormasi henteu cocog
    HIJI SÉBIJÉN, Naon anu bisa kuring laksanakeun?

  22.   Juan cenahna

    Ti Peru naon nomer anu disebatna? Kusabab kuring henteu kéngingkeun pilihan ngareset ogé

  23.   mjggcroccod cenahna

    Jordi, solusi anjeun nyauran Aplle

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Henteu kedah ngahina, janten kuring ngédit koméntarna

      Wasalam

  24.   Alex cenahna

    Kuring kéngingkeun pilihan pikeun "nambihan mail pamulihan" Kuring milih opsi sareng teu aya anu kajadian.

  25.   Patricia cenahna

    Hai, abdi hilap patarosan kaamanan sareng pilihan pikeun ngareset éta henteu muncul, naon anu kuring lakukeun? Kuring ogé kaleungitan kecap akses pikeun email pamulihan

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Hiji-hijina hal anu kuring tiasa pikir nyaéta nyaéta anjeun nyauran Apple kumargi tanpa email pamulihan éta bakal sesah.

      Wasalam

  26.   Roberto M. cenahna

    Nalika ngareset patarosan, kuring terang yén aranjeunna henteu ngagaduhan inpormasi anu cekap pikeun ngareset deui, naha éta? sareng hatur nuhun kana waktos na, salam.

  27.   Veronica cenahna

    Wilujeng énjing kuring nyerat ti Ékuador Abdi peryogi terang upami anjeun tiasa ngabantosan kuring. Kuring gaduh iPhone 6 sareng icloud kuring tapi hiji dinten nalika kuring nanyakeun kecap akses, kuring nempatkeun sakitar tilu kali sareng éta henteu néwak kuring kusabab sinyal Wi-Fi dipegatkeun sareng éta ngahalangan kuring pikeun kaamanan, kuring teu tiasa lebet nganggo kecap akses kuring sareng kuring kana patarosan kaamanan tapi kuring henteu émut persis sareng kuring henteu terang naon anu kuring tiasa lakukeun. Salaku tambahan, email pikeun akun éta parantos lami sareng dipeungpeuk ku alesan kaamanan sareng kuring henteu kantos diadegkeun deui.