Microsoft ngaleupaskeun update kaamanan pikeun Office 2016

Kantor 2016 Mac

13 Oktober Microsoft diropéa sadaya aplikasi anjeun dibungkus ku Microsoft kantor 2016, sareng tujuan utama pikeun masihan anjeun langkung kaamananKhususna, bagian utama pembaruan fokus kana a kerentanan éta tiasa ngijinkeun serangan jahat ngaliwatan palaksanaan kode jauh, ku muka jinis file Office khusus. Pembaruan ieu dilarapkeun ka aplikasi ti Microsoft Word, PowerPoint, Excel sareng Outlook.

Kantor 2016-mac-bug-0

Sagedengeun ti éta, Microsoft ogé kalebet sumber anyar standar pikeun téks Jepang sareng Cina. Nyaéta pamutahiran di Microsoft Editor 'Visual Basic', urang nempatkeun di handap sadayana anu énggal anu Microsoft parantos perbarui:

Outlook:

  • Fon standar standar kanggo Cina sareng Jepang. Ieu fon Cina sareng Jepang di melong kanggo Mac, aranjeunna parantos diénggalan kanggo gaduh penampilan modéren, hasil ngahijikeun sareng tingkah laku anu langkung saé.
  • Perbaikan Visual Basic Editor. Anjeun ayeuna tiasa nambihan modul, rujukan, sareng nganggo pintasan debugging dina Visual Basic Editor.
  • Pembaruan parangkat lunak anu kalebet hal-hal ieu:
  • Ningkat pangrojong VoiceOver waktos, dina fungsi Kalénder.
  • Alamat email ayeuna kalebet kana pesen atribusi sacara standar nalika némbalan sareng neraskeun.
  • La daptar pesen ayeuna ditampilkeun leres nalika anjeun ngalihkeun polder, nyababkeun Pane Bacaan dinonaktipkeun.
  • Ningkatkeun fungsionalitas 'Panginget' pikeun ngirangan konsumsi CPU.
  • Mangpaatna hadé tina operator milarian anu maju, pikeun basa sanés basa Inggris.

Kecap:

  • Paningkatan Édisi Visual Basic. Anjeun ayeuna tiasa nambihan modul, rujukan, sareng nganggo pintasan debugging dina Visual Basic Editor.
  • Fon standar anyar ti Cina sareng Jepang. Fon Tionghoa sareng Jepang dina Word for Mac parantos diénggalan pikeun tampilan modéren, hasil ngahijina, langkung hadé.
  • Pembaruan parangkat lunak anu kalebet hal-hal ieu:
  • Ukuran kertas khusus ayeuna didukung.
  • Pilarian / Ganti ngalereskeun kanggo ngalih kana kecap anu cocog salajengna nalika Parobihan Lacak dihurungkeun.
  • Kacilakaan anu direngsekeun anu lumangsung nalika nganggo mail ngagabung sareng Outlook.
  • Header / Footers, Nomer Halaman, Jumlah Halaman dibereskeun pikeun nembongkeun nomer langkung ageung ti dua digit.

Excel:

  • Fon standar anyar ti Cina sareng Jepang. Fon Tionghoa sareng Jepang di Excel pikeun Mac parantos diénggalan pikeun gaduh tampilan modéren, hasil ngahijina, langkung hadé.
  • Paningkatan Édisi Visual Basic. Anjeun ayeuna tiasa nambihan modul, rujukan, sareng nganggo pintasan debugging dina Visual Basic Editor.
  • Pembaruan parangkat lunak anu kalebet hal-hal ieu:
  • Ningkat pangrojong pikeun témpél tina aplikasi luar.
  • nu scrollbars ayeuna leres hormat setélan bar gulung di OS X.

Power point:

  • Fon standar anyar ti Cina sareng Jepang. Fon Tionghoa sareng Jepang di PowerPoint for Mac ieu parantos diénggalan pikeun tampilan anu modéren, hasil ngahijina, langkung hadé.
  • Paningkatan Édisi Visual Basic. Anjeun ayeuna tiasa nambihan modul, rujukan, sareng nganggo pintasan debugging dina Visual Basic Editor.
  • Pembaruan parangkat lunak.

nu apdet aya ayeuna pikeun anjeun anu parantos ngagaduhan Office 2016. dipasang dina Mac na. Éta sayogi ngalangkungan Parabot pembaruan otomatis Microsoft.

Hanjakalna, teu jelas dina waktos ayeuna naha pembaruan ieu atanapi henteu ngalereskeun masalah dina kantor 2016 naon anu dipiboga ku pangguna ku sistem operasi anu anyar OS X El Capitan, sakumaha kolega kami Miguel Ángel mairan dina Artikel ieuPas urang terang, kami bakal ngawartosan anjeun dina Soy de Mac.

Ogé sababaraha dinten ka pengker Microsoft ngaluarkeun tambalan pikeun masalah Outlook di OS X El Capitan, langkung khusus sareng Microsoft Office 2011. Ieu ngandung harti yén Microsoft nempatkeun batréna.

Sumber [Microsoft]


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.