Numutkeun ka Kuo, MacBook Air kalayan layar Mini-LED 13 inci bakal aya dina pertengahan 2022

Seueur rumor anu kajantenan sapanjang dinten anu aya hubunganana sareng MacBook anyar anu Apple tiasa nampilkeun akhir taun ieu. Ayeuna analis hébat Kuo parantos ngaku yén MacBook Air generasi salajengna bakal dipidangkeun dina pertengahan 2022 kalayan layar Mini-LED 13,3 inci.

Kuo parantos nyarios dina catetan investor sanésna yén Apple damel dina MacBook Air anyar anu didesain kanggo 2022, tapi henteu netepkeun jadwal na. Ayeuna Kuo nyatakeun yén laptop anu dikabarkan ieu bakal resmi diumumkeun dina pertengahan taun 2022, anu tiasa nunjukkeun peluncuran April sapertos 2021 iMac atanapi bahkan WWDC dina Juni. Analis ogé negeskeun catetan anu langkung tiheula ngeunaan tampilan Mini-LED anu sumping ka MacBook Air salajengna, tapi waktos ieu Kuo nyarios éta bakal nampilkeun layar 13,3 inci.

Ieu nunjukkeun yén sanaos téknologi anyar, layar bakal tetep ukuran sami sareng generasi ayeuna. Apple dikabarkan pikeun ngadopsi tampilan 14 inci pikeun MacBook Pro anu énggal, tapi sigana perusahaan bakal ngajagaana. pikeun laptop anjeun anu langkung mahal.

MacBook Air anu anyar ogé bakal ngagaduhan chip Apple Silicon anu diénggalan. Mimiti bulan ieu, kabocoran ngungkabkeun yén MacBook Air énggal bakal janten Mac munggaran kalayan chip M2, sedengkeun Pro anu bakal diwanohkeun akhir taun ieu bakal sumping sareng M1X, pérsi ningkat tina M1 kalayan grafik anu langkung saé.

Urang ngan ukur kedah terang naha modél énggal ieu bakal diluncurkeun sareng pilihan warna anu sanés sapertos iMac anu diluncurkeun dina pasaran sababaraha bulan ka pengker. Urang kedah ngantosan Hayu urang tingali naha rumor ieu dikonfirmasi, teu aya seueur deui pikeun urang terang anu teges, sahenteuna pikeun taun ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.