Penjualan Macs sareng iPads tuwuh dina kuartal kadua taun ieu

IMac Anyar 2021

Apple ayaan. Anjeun ngarusak catetan penjualan dina komputer sareng iPads. Séktor anu ngagaduhan éta lirén, sapertos Macs, parantos dilahirkeun deui ku cara anu spektakuler. Sareng iPads na terus tumuh. Kusabab tanpa ragu éta mangrupikeun tablet anu pangsaéna dina pasaran.

Sareng sadaya ieu berkat dua faktor mendasar. Anu kahiji nyaéta pandemi anu bagja, anu maksa seueur jalma di sakumna planét damel sareng diajar ti bumi, sareng éta sok nunjukkeun kabutuhan mendesak pikeun komputer sareng tablet anyar. Sareng anu kadua, tanpa ragu, kasuksésan Mac anyar Silikon Apple. Lapar parantos digabungkeun sareng hoyong tuang.

Numutkeun angka panghasilan yén Apple nembé ngaluarkeun kuartal fiskal katilu 2021 (émut yén éta mangrupikeun kuartal asli kadua kalénder), Apple dijual $ 8.800 milyar dina Macs. Maka ngaleuwihan 6.500 juta yén éta invoice pikeun konsép anu sami dina kuartal anu sami taun ka tukang.

Nanging, kuartal kadua ieu taun ieu langkung handap dina penjualan pikeun konsép anu sami tibatan kuartal kahiji, dimana Apple ngagaduhan tagihan 9,1 miliar dolar ngan dina komputer. Amarah, tanpa diragukeun.

Upami urang nyarioskeun iPads, Apple dijual 7.400 juta tina dolar, dibandingkeun sareng 6.6 milyar dina kuartal kadua anu sami taun kamari. Dina hal ieu, angka penjualan kuartal kahiji 2021 teu acan ngaleuwihan ogé.

Tim Cook mastikeun yén kuartal kahiji taun ieu parantos pangalusna ngajual iPad sapanjang sajarah na, ampir dékade, sareng ogé penjualan komputer perusahaan, netepkeun catetan anyar. CFO Apple Luca Maestri ogé nyarios yén opat kuartal terakhir mangrupikeun anu pangsaéna dina inohong penjualan dina sajarah komputer Apple.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.