Toko Apple munggaran di Spanyol ngancik 5

apel-toko-masinis-1

Dinten ayeuna yuswa 5 taun tina pembukaan toko Apple resmi munggaran di Spanyol, enya, urang ngobrolkeun tentang Apple Store di pusat perbelanjaan La Maquinista sareng dina waktos éta sadayana anu mikanyaah Apple terang yén pamukaan éta hartosna sateuacan sareng saatos pikeun urang. Éta ogé leres yén seueur pangguna kaget ku tempat anu dipilih ku Apple (pusat perbelanjaan) tapi éta Apple almarhum Steve Jobs, ngagaduhan rencana langsung pikeun Spanyol diantarana sababaraha toko penting kaasup sareng toko sanésna di pusat perbelanjaan.

Poto Applesfera

Poto Applesfera

Dina waktos dibukaan toko ieu teu aya Apple Store resmi anu sanés sareng pastina dirévolusi sadaya pangguna anu hoyong ngagaduhan tempat fisik anu caket dimana aranjeunna tiasa mésér produkna. Dina waktos muka Apple Store of the Machinist éta toko Apple panggedéna di Éropa kidul di jero pusat perbelanjaan.

Poto Applesfera

Poto Applesfera

Dina waktos lebet ka toko saatos ngantunkeun antrian anu ketat sareng panjang (anu ayeuna aranjeunna hoyong atanapi nyobian ngaleungitkeun Cupertino) éta sateuacan sareng saatos seueur urang. Para pagawé henteu bosen keplok sareng nyorangan saha waé anu ngalangkungan panto éta, waktos anu bersejarah. Toko ieu dituturkeun ku bukaan Apple anu sanés di Spanyol sareng kami teras ngarepkeun sareng ngarep-ngarep yén Apple mikirkeun kota-kota anu masih henteu ngagaduhan toko resmi, tapi éta beuki rumit kusabab sadayana resél resmi gaduh sadaya produk sareng panginten henteu deui Éta. perlu pisan pikeun muka toko resmi pikeun perusahaan salian ti éta Apple ngagaduhan tempat wisata na di Cina ku alesan yén urang sadayana terang pisan.

Toko munggaran di nagara urang parantos dipelak sareng kami sareng ayeuna yuswa 5 taun, Gening!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.