PDF Expert nampi apdet utama

PDF-ahli

Payil PDF geus pasti geus jadi standar global lamun datang ka tukeur hiji dokumen ditulis kalawan ngan téks atawa kalawan gambar embedded. Sadaya éditor téks anu paling umum sapertos kaca Apel atanapi kecap ti Microsoft tiasa ngékspor dokumén kana format PDF.

Tapi upami anjeun hoyong ngédit éta, teu aya anu langkung saé tibatan éditor anjeun nyalira pikeun jinis file ieu. Salah sahiji anu pangkuatna sareng populér nyaéta undoubtedly Ahli PDF ku Readdle. Sareng ayeuna parantos nampi pembaruan penting, kalayan perbaikan anu pikaresepeun pisan.

Éditor dokumén PDF anu populér, PDF Expert, nembé nampi jurusan update boh pikeun versi na pikeun Mac, iPhone jeung iPad. Di jerona, urang tiasa mendakan desain anu énggal, modeu poék pikeun Mac, Smart OCR, Smart Enhance pikeun scan sareng sababaraha perbaikan anu sanés.

PDFExpert nyaeta a redaktur kuat Anjeun tiasa nyiptakeun sareng ngarobih dokumén PDF, sareng ngalakukeun hal-hal sapertos nyorot téks, nyerat dina margin, nambihan prangko sareng catetan pop-up, ngagabungkeun dokumén anu béda atanapi
édit téks, gambar sareng tautan dina PDF.

Anjeun ogé tiasa ngeusian formulir, nandatanganan dokumén, ngarobih data rahasia, nyusun ulang, muterkeun sareng ekstrak halaman, sareng daptar panjang fungsi ngedit.

Fungsi anyar

Tur ayeuna jeung update anyar ngawengku OCR pinter, Smart Enhance pikeun scan, sareng kamampuan ngarobih kana file Microsoft Word, Excel, PowerPoint, TXT, JPG, sareng PNG.

Ogé énggal pikeun scanning PDF Expert sareng fungsionalitas OCR mangrupikeun énggal Smart Ningkatkeun, anu kalebet ningkatkeun scan kalayan saringan warna sareng ngaleungitkeun distorsi.

Tungtungna, Readdle parantos ngamutahirkeun Pilihan mésér ti PDFExpert. Aya langganan tunggal pikeun ngakses aplikasi Mac, iPhone jeung iPad hargana 7,58 Euro per bulan. Tur aya ogé lisénsi hirupna pikeun Mac pikeun euro 159,99.

Upami anjeun hoyong, anjeun tiasa ngaksés hiji Sidang gratis Ahli PDF salami 7 dinten pikeun nguji édisi énggal pangropéa dokumén PDF anu saé ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.