Dirobih AirTags pikeun dijual pikeun ngagampangkeun ngalacak jalma sanés

Airtag

Nalika Apple dileupaskeun Airtag, lakukeun ku ideu pikeun tiasa ngaluncurkeun alat di pasar anu bakal ngagampangkeun kahirupan pikeun pangguna sareng, di luhur sadayana, pikeun ngahindarkeun kaleungitan naon anu sigana hilap atanapi leungit. Konci imah atawa mobil atawa dimana wae ayana, koper, sapédah…jsb. Obyék naon waé tiasa dilacak sareng ditempatkeun ku AirTags. Sanajan kitu, ampir dina waktos anu sareng peluncuran na, niat goréng sababaraha geus katempo. Apple ngaronjat kaamanan. Tapi sanaos kitu, anu hoyong kéngingkeun éta sareng aranjeunna parantos ningali AirTags anu dirobih pikeun dijual ka jalma anu Sababaraha fitur anti-pelecehan konci geus dihapus.

Nalika perusahaan Amérika sadar yén AirTags dianggo ngaganggu jalma, mutuskeun pikeun nerapkeun runtuyan ukuran pikeun ngaleungitkeun atawa sahenteuna mitigate nyalahgunakeun misalna. Salah sahiji fungsina nyaéta nempatkeun sora kana alat. Cara éta nalika dipaké pikeun milarian hiji obyék, sababaraha waktos engké bakal ngaluarkeun sora. Ku cara kieu lamun aranjeunna geus nempatkeun éta AirTag on kami urang bakal ngadangukeun eta.

Saatos AirTag ngajauhan tina alatna anu dipasangkeun pikeun sababaraha waktos, item éta bakal otomatis ngadengekeun sora anu bakal ngabéjaan ka jalma-jalma di sabudeureun anjeun ngeunaan ayana anjeun.

Nanging, sigana aranjeunna parantos tiasa ngagiling panyalindungan éta. Aranjeunna ningali silih di eBay jeung Etsy. Produkna, anu disebat "Silent AirTag," diobral ampir $80. Numutkeun padagang, liang leutik geus motong handapeun batré alat pikeun megatkeun sambungan speaker. Ayeuna produk sareng aksés ka éta henteu sayogi. Ti naon urang ngarti yén pasar moal geus ngeusi jenis ieu alat dirobah.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.