Kumaha cara ngagunakeun keyboard Windows ku Mac

nganggo keyboard Windows dina tutorial Mac

Upami anjeun pangguna Mac, anjeun pasti bakal nganggo pintas keyboard dina langkung ti hiji kasempetan. Dina hal anu khusus mah, anu paling kuring anggo nyaéta kéngingkeun screenshot pikeun tiasa ngajelaskeun sababaraha tutorial - aya anu langkung akurat tibatan anu sanés— sareng tiasa ngajelaskeun step by step anu kedah dilakukeun. Dina hal ieu, urang bakal ngajelaskeun kumaha cara nganggo keyboard Windows nganggo Mac.

Pasti anjeun gaduh kibor di bumi nganggo komputer Windows. Sakumaha anjeun terang, distribusi konci anu nawiskeun fungsi ngagaduhan distribusi anu sanés. Sareng ieu nyalira urang tiasa nyéépkeun waktos langkung seueur tibatan biasana dina ngalaksanakeun hiji tindakan. Nanging, upami urang ngalakukeun remapping sakedik konci, mungkin pisan urang bakal méréskeun masalah éta. Kumaha cara urang ngalakukeun? Kuring bakal ngajelaskeun ka anjeun di handap ieu:

Hal kahiji anu anjeun kedah lakukeun nyaéta sambungkeun keyboard kana Mac - henteu janten masalah upami anjeun nganggo éta nganggo laptop atanapi desktop. Ogé, ieu tiasa duanana USB sareng Bluetooth. Sakali keyboard na nyambung, urang kedah angkat ka "System Preferensi". Anjeun tiasa mendakan ieu dina darmaga Como ku mencét logo apal kénca luhur.

Kumaha cara nyetél keyboard Windows dina Mac

Sakali lebet, anjeun kedah milarian pilihan anu ngamungkinkeun urang ngonpigurasikeun keyboard na. Persis, milari ikon "Keyboard". Jandéla anyar bakal muncul sareng langkung seueur pilihan. Anu bakal dipikaresep ku kami nyaéta anu anjeun tiasa mendakan di handapeun anu ngarujuk kana «Konci modifier». Pencét pilihan ieu sareng éta bakal aya di jerona dimana urang kedah nyandak tindakan.

Anu dipikaresep ku urang téh tibalikkeun tombol «Option» sareng tombol «Command». Sakumaha saderhana dina kotak anu napel, hayu urang cirian yén dina keyboard éta tombol «Option» tiasa dianggo salaku «Command» sareng sabalikna. Cara anu pangsaéna pikeun nguji naha parobihanana nyaéta nyobian nyandak tangkapan layar.

* Catetan: sateuacan ngalakukeun ieu, anjeun kedah parios yén tata ruang keyboard Windows anu badé dicandak deui ngan ukur dua tombol ieu dibalikkeun; aya modél anu pastina moal mungkin.

via: OS X Daily


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   César cenahna

    pantun,
    Naha anjeun terang upami dimungkinkeun pikeun ngarobah konci koma dina keyboard numerik kana hiji periode. Abdi gaduh keyboard Matias anu nyambung kana MacBook. Kuring terang yén aya parangkat lunak anu ngamungkinkeun anjeun ngalaksanakeunana, tapi kuring hoyong terang upami dimungkinkeun pikeun ngarobih éta sacara asli (Abdi henteu panuju ngalarapkeun paréntah ngalangkungan kli upami éta solusina)

    Hatur nuhun.

    1.    Kamar Ignatius cenahna

      Biasana éta aplikasi nyalira anu ngarobah titik koma, sapertos Excel, anu sacara otomatis. Dupi anjeun parantos ningali setting keyboard dina Preferensi Sistem?