Anjeun ayeuna tiasa mésér Mac mini M1 kalayan pilihan 10 GB Ethernet

Apple Mac mini

Salasa siang, sadaya sorotan parantos anyar iMac M1éta iPad Pro, sareng anu diantos-antos AirTags. Dina akhir intina, Toko wéb Apple tiasa dioperasikeun deui, sareng alat anu anyar anu diénggalan.

Tapi aya salah sahiji diantarana ogé ngalaman pembaruan kamari, tapi leres-leres henteu diperhatoskeun: The Mac mini. Sapertos ayeuna, mini Apple Silicon Mac sayogi kalayan pilihan jaringan Ethernet 10-speed tinggi, langkung gancang tibatan Ethernet 1GB standar.

Apple ngamanpaatkeun "stoppage" toko online na dinten Salasa kumargi presentasi "Spring dimuat" sareng "nyelipkeun" pembaruan énggal alat tanpa nyaring Salaku ti ayeuna, Mac mini M1 ngagaduhan port Ethernet opsional tina 10 Gigabit, anu saacanna ngan ukur aya dina versi Intel tina Mac anu sami.

Ku mesen Mac mini M1 ti toko online Apple, pangguna ayeuna tiasa milih Mac nganggo port 10 Gigabit Ethernet, langkung gancang tibatan port Gigabit Ethernet tradisional. Ti Salasa pilihan ieu sayogi kanggo anu munggaran pikeun modél Mac mini kalayan prosésor M1.

Pilihan naékkeun harga Mac mini ku euro 115 pikeun nambihan harga alat, anu dimimitian dina 799 Euro dina versi paling dasar na. Konfigurasi ieu nyaéta Mac mini M1, kalayan 8 GB RAM, 256 GB SSD, sareng jaringan 1 GB Ethernet.

Upami urang hoyong konfigurasi anu paling mahal aya dina mini Mac, éta bakal dugi ka 2.064 Euro, sareng Mac mini M1 sareng 16 GB RAM, 2 TB SSD, sareng 10 GB Ethernet.

Versi anyar anu nganggo Ethernet kecepatan tinggi ayeuna sayogi, kalayan pangiriman perkiraan di Spanyol pikeun minggu kahiji Méi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.